Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Κανέρβα: «Η Ελλάδα μπορεί να πάρει βαθμούς στη συνέχεια»

Σίγουρος ότι η εθνική Ελλάδας θα μπορέσει να πάρει περισσότερους από τους δύο βαθμούς που έχει αυτή τη στιγμή εμφανίστηκε ο προπονητής της Φινλανδίας, Μάρκου Κανέρβα.

Κανέρβα: «Η Ελλάδα μπορεί να πάρει βαθμούς στη συνέχεια»
Απόλυτα ικανοποιημένος από το θετικό αποτέλεσμα που κατάφερε να αποσπάσει μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» παρουσιάστηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Φινλανδίας, Μάρκου Κανέρβα.

Ο Φινλανδός τόνισε ότι ήξερε πως θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για αντεπιθέσεις, ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του ότι η εθνική Ελλάδας θα μπορέσει να πάρει περισσότερους από τους δύο βαθμούς που έχει αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκου Κανέρβα:

Για το πού κρίθηκε το σημερινό ματς: «Ο τρόπος που αμυνθήκαμε. Δεν δεχθήκαμε γκολ, αυτό ήταν το αποφασιστικό σημείο. Τους είπα ότι έπρεπε να αμυνθούμε, το καταφέραμε άριστα. Εκμεταλλευτήκαμε τις αντεπιθέσεις, γνωρίζοντας ότι θα μας δινόταν η ευκαιρία. Ξέραμε ότι είναι καλή επιθετικά και σε αυτό εστιάσαμε».

Για την ελληνική εθνική ομάδα:
«Είναι πολύ σκληρός αντίπαλος που διαθέτει ποιοτικά και δυνατά χαρακτηριστικά. Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει μέχρι το τέλος να πάρει κάποιους βαθμούς και να μην μείνει με τους δύο που έχει αυτή τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: