Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Σκληρή κριτική: Μας την... φόρεσε κι η Φινλανδία!!

Παγκόσμιο ρεκόρ «πέτυχε» η εθνική ομάδα. Τα κατάφερε να χάσει για τέταρτη φορά συνέχεια στην έδρα της, στο Καραϊσκάκη, πάλι από ομάδα Β' εθνικής. Την μικρή, την ελάχιστη Φινλανδία με 1-0, μια αντίπαλο ανίκανη να κέρδιζε 2-0.
Δεν χρειάζεται, όμως, να σταθεί κανείς στα αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο για να συμφωνήσει παρακολουθώντας τη θλιβερή εικόνα της ελληνικής ομάδας ότι πρόκειται για την ουραγό της Ευρώπης. Την χειρώτερη ομάδα της.
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αποδεδειγμένη πλέον. Επιβεβαιωμένη χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση. Η εθνική ομάδα είναι ένα σκιάχτρο, ούτε καν ανάπηρη. Κι όμως, οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι περισσότερο από τους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας εκνευρίζουν. Μας ζαλίζουν τον έρωτα κάθε φορά ότι η ομάδα, αυτό το νεκρό πράγμα, είναι ικανό να σηκωθεί από τον τάφο και να... ξανακάνει μία... νέα αρχή.
Ο κουτσός, ο παράλυτος, ο κατάκοιτος ότι θα σηκωθεί να τρέξει μαραθώνιο. Μετά, λοιπόν, από την Ρουμανία, την Βορ. Ιρλανδία, τα Νησιά Φερόε, μας την... φόρεσε και η Φινλανδία.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα της εθνικής, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Αυτή η εθνική ομάδα είναι άρρωστη. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς μάγος, σοφός, θεός για να καταλάβει ότι ο άρρωστος πρώτα απ' όλα, πάνω απ' όλα θέλει θεραπεία. Και τα κατάλληλα φάρμακα.
Τι, όμως, συμβαίνει με την εθνική ομάδα; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα υγείας! Αυτή είναι η ιατρική γνωμάτευση της πιάτσας. Άρα, κανένα ιατρικό συμβούλιο, κανένας προβληματισμός. Αν κερδίσει... μια φορά ακόμα και κατώτερο αντίπαλο, η εθνική ομάδα θα γίνει το... θαύμα! Οι διεθνείς θα συνέλθουν!
Το ματς με την Φινλανδία. Το τέταρτο στη σειρά της προκριματικής φάσης στο Ευρω 2016. Άλλη μία ήττα. Άλλη μία αποτυχία. Ούτε γκολ! Τέσσερις φορές η Ελλάδα στο Καραϊσκάκη έφαγε ξύλο από ομαδίτσες, μάλιστα χωρίς να σκοράρει ούτε μία φορά. Τι σημαίνει αυτό;
Χάθηκε και η κωλοφαρδία της εθνικής! Η τύχη που μας έκανε παρέα σχεδόν σε κάθε παιχνίδι από την εποχή του Ότο Ρεχάγκελ.
Γεγονός! Και κωλομάδα σήμερα η εθνική και χωρίς κωλοφαρδία.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: