Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Προτάσοφ: «Κάνει αισθητή την παρουσία του ο Ιντέγε»

Το προφίλ του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, Ιντέγε Μπράουν, σκιαγράφησε ο Όλεγκ Προτάσοφ.

Προτάσοφ: «Κάνει αισθητή την παρουσία του ο Ιντέγε»
«Πιεστικός, γρήγορος και έξυπνος στον κενό χώρο» είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Ιντέγε Μπράουν, του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Όλεγκ Προτάσοφ.

«Φυσικά και τον ξέρω τον Ιντέγε. Είναι ένας παίκτης που έπαιξε για τρία χρόνια στην Ντιναμό Κιέβου και τον έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές να αγωνίζεται. Στην Αγγλία δεν ξέρω πως πήγε, αλλά στην Ουκρανία ήταν σίγουρα από τους παίκτες που ξεχώριζαν στο πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο Ουκρανός τεχνικός στην εφημερίδα «Γαύρος» και πρόσθεσε:

«Ποια είναι η γνώμη μου… σίγουρα ένας καλός ποδοσφαιριστής. Είναι ένας σέντερ φορ που ζητάει μπάλα και ξέρει να σκοράρει και εμένα τουλάχιστον σαν ποδοσφαιριστής μου αρέσει πολύ. Και για να τον πήρε ο Ολυμπιακός, προφανώς θα αρέσει και στον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια, ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών είπε επίσης για τον Αφρικανό φορ: «Είναι ένας επιθετικός που πιέζει πολύ την αντίπαλη άμυνα και κάνει συνεχώς την παρουσία του αισθητή, επειδή μαρκάρει κιόλας. Είναι αρκετά γρήγορος και έχει τον τρόπο να ξεφεύγει με ταχύτητα από τους αντιπάλους του, ενώ ξέρει να εκμεταλλεύεται και τον κενό χώρο. Είναι έξυπνος επιθετικός και έχει πολύ καλά φυσικά προσόντα. Και το βασικό βέβαια είναι ότι ξέρει να σκοράρει». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: