Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Σιδεράκης, η επιστροφή!!

Την επιστροφή του Γιάννη Σιδεράκη στην Καλλονή, ύστερα από το σύντομο πέρασμά του από το κυπριακό πρωτάθλημα, ανακοίνωσε ο νησιωτικός σύλλογος.

Σιδεράκης, η επιστροφή

Η ανάρτηση στο Facebook





Ο Giannis Siderakis επέστρεψε στην ομάδα μας! Πατήστε εδώ: http://goo.gl/mEKD1q #kallonifc #superleague #announcement #player
Posted by Kalloni FC on Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015


… και η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την επιστροφή του τερματοφύλακα Γιάννη Σιδεράκη στην ομάδα μας.

Ο Γιάννης Σιδεράκης γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 1987. Τις πρώτες του αποκρούσεις τις έκανε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Πειραιώς που ως το 2006 ήταν μέλος της Κ17. Το 2007 και για δυόμιση σεζόν παραχωρήθηκε στον Α.Ο. Χαϊδαρίου, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Αθηνών (2009-10). Την περίοδο 2010-2011 εντάχθηκε στις τάξεις του Θρασύβουλου με τον οποίο είχε μία «γεμάτη» χρονιά. Το καλοκαίρι του 2011 υπέγραψε στον Πανιώνιο με τον οποίο στις 28 Αυγούστου έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική. Στην ομάδα μας ήρθε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2012 συμβάλλοντας καθοριστικά στην άνοδό μας στη Super League. Την επόμενη σεζόν, στην παρθενική μας εμφάνιση στην κορυφαία κατηγορία, ο Γιάννης Σιδεράκης πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις ολοκληρώνοντας την παρουσία του στην ομάδα μας με 39 συμμετοχές (Football League - Super League). Ενδιάμεσος σταθμός του πριν την επιστροφή του και πάλι στην Λέσβο ήταν η κυπριακή Δόξα Κακωτοπιάς στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο 2014-2015.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλονής και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: