Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκάλυψη: Η αλήθεια για την υγεία του Εσιέν!!

Υπάρχουν και κάποια όρια. Δεν μπορείς να ισοπεδώνεις τις διαδικασίες για τα μάτια του κόσμου. Το κάνει δεύτερη φορά ο Παναθηναϊκός... Kαι κατ´ εμέ είναι απαράδεκτο. Μιλάω για την περίπτωση του Εσιέν.
Σου λέει ο γιατρός ότι έχει κατεστραμμένα και τα δυο γονατά του. Εκτιμά πως με συντηρητική αγωγή θα είναι θαύμα αν θα βγάλει το ένα τρίτο των παιχνιδιών κι εσύ εκεί. Να κάνεις το κομμάτι σου επειδή ο Γκανέζος έχει όνομα γκελαριστό και γάργαρο.
Έτσι που λες. Αυτό μου ψιθύρισε μια ψυχή. Εκείνο που δεν ήξερε ήταν αν η Πανάθα έχει κάνει συμφωνία να τον πληρώσει ανάλογα με τις συμμετοχές του.
Σε κάθε περίπτωση, θέλω να θυμίσω ότι ο Παναθηναϊκός είναι ήδη εκτός Ευρώπης. Επίσης, μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονούνται. Και να φανταστείς ότι κάποτε, όχι πολύ παλιά, πίστευαν ότι ο Μπαϊράμι θα έφτιαχνε τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ που έπαιξε ο Αλαφούζος στη μεταγραφή του Μπερμπάτωφ στον ΠΑΟΚ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Το πράμα ξεκαθάρισε. Πώς και γιατί ο Ιβάν Σαββίδης τα έδωσε όλα και πήρε ένα πολύ μεγάλο όνομα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, λέω Ευρώπης, όχι των Βαλκανίων. Τον Ντιμίτερ Μπερμπάτωφ, που μετά την Λεβερκούζεν, την Τότεναμ, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Φούλαμ και την Μονακό κατέληξε στον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Μπεργκ. Παραμύθι φούρναρης η διάψευση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αφού προηγήθηκε η «άρνηση», με διακριτικό τρόπο, από πλευράς Αλαφούζου στον Σαββίδη.
Αντιληπτό ότι ο Αλαφούζος δεν μπορούσε να σταθεί στον Παναθηναϊκό αν παραχωρούσε τον Σουηδό σε ελληνική ομάδα, μάλιστα μονάχα με 2 εκ., σύμφωνα με την πρόταση του Ιβάν. Ο οποίος Ιβάν Σαββίδης κτύπησε την πόρτα του Μπεργκ διότι πάση θυσία ήθελε μία σούπερ ντούπερ αβανταδόρικη και πιασάρικη μεταγραφή.
Όταν, λοιπόν, ο Αλαφούζος χωρίς να... αρνηθεί την πρόταση του Σαββίδη, χωρίς να του πει «Όχι», αλλά ότι παραχωρεί τον Μπεργκ με 6 εκ., ήταν επόμενο στη συνέχεια ο Ρώσος να αναζητήσει ένα άλλο όνομα για το «μπαμ».
Ο Μπεργκ, λοιπόν, μάλλον ο Αλαφούζος έστειλε τον Μπερμπάτωφ στην Τούμπα.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: