Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Γκιρτζίκης: «Νέος προπονητής για ηλεκτροσόκ»

Την πίστη του πως ένας νέος προπονητής με πειθαρχία, θα φέρει το ηλεκτροσόκ που χρειάζεται η Εθνική ομάδα για να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.

Γκιρτζίκης: «Νέος προπονητής για ηλεκτροσόκ»
Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Για την κατάσταση της ομάδας: «Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι πεσμένη. Χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ η ομάδα, πάνω από όλα οργανωτικά. Πρέπει να βελτιωθούμε σε επίπεδο οργάνωσης. Όταν θα γίνει η πρόσληψη ενός προπονητή με αυστηρή πειθαρχία και αλληλοσεβασμό όλων πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν. Επιβεβαιώθηκε σήμερα με το χειρότερο τρόπο ο αποκλεισμός μας από το EURO. Πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να κοιτάξουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδι».

Για το αν ο προπονητής θα είναι Έλληνας ή ξένος: «Ασφαλώς ο προπονητής θα είναι ξένος. Έχω κάνει συναντήσεις και προσωπικά με αρκετούς προπονητές και θα φροντίσουμε το καλύτερο για την Εθνική ομάδα».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους που ήταν και σήμερα στο γήπεδο ενώ δεν έπρεπε να είναι με βάση την πορεία της εθνικής. Συγγνώμη που απογοητεύτηκαν, σίγουρα όμως κάποια στιγμή θα γίνει αυτό που πρέπει. Και στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε τύχη, δεν μας θέλει, δεν ξέρω γιατί. Εκείνο το τσακ που γινόταν σε μας. Δεν μας θέλει η τύχη.

Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις αιτίες. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και με τους προπονητές που είμαστε σε επαφή και είναι εγνωσμένης αξίας ομολογούν και λένε ότι τους παίκτες που έχει η Εθνική, θα τους ζήλευαν πολλές εθνικές. Αυστηρή πειθαρχία και αλληλοσεβασμός είναι τα δύο στοιχεία που θα μας φέρουν ξανά στο δρόμο των επιτυχιών»
.

Για το τι πραγματικά συνέβη με τον Γιώργο Καραγκούνη: «Προτιμώ να μην πω εγώ αυτά που πρέπει και να ακουστούν από κάπου αλλού. Δεν θα κάνω τέτοια είδους συζήτηση τέτοια στιγμή. Έχουμε το παιχνίδι στη Ρουμανία τη Δευτέρα και δεν πρέπει να γυρνάμε πίσω, κοιτάμε μόνο μπροστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: