Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Παραδοχή του Μαρσιάλ: «Δεν ξέρω αν αξίζω 80 εκατ. ευρώ»!

«Δεν ξέρω αν αξίζω 80.000.000 ευρώ»… Αυτό ήταν το σχόλιο του Άντονι Μαρσιάλ για τα χρήματα που σπατάλησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.

Παραδοχή του Μαρσιάλ: «Δεν ξέρω αν αξίζω 80 εκατ. ευρώ»!
«…Ανησυχώ για τους αριθμούς. Πηγαίνω εκεί για το ποδόσφαιρο, το ποσό αυτό είναι κάτι μεταξύ των συλλόγων και εμένα δεν μου προσθέτει κάποια πίεση», συνέχισε ο νέος άσος των «κόκκινων διαβόλων» ο οποίος ανέφερε:

«Με ρώτησε ο Φαν Χάαλ σε πια θέση προτιμώ να παίζω. Προτιμώ στο κέντρο (της επίθεσης), αλλά μου είπε πως μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει, εγώ θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Από μικρός μου λένε πως έχω τα χαρακτηριστικά για να παίξω στην Αγγλία, πραγματικά θέλω να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να αποδείξω τι αξίζω. Η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη που πήγα σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τους αγχώνει αρκετά το μεγάλο ποσό πώλησής μου, αλλά εγώ θα μείνω συγκεντρωμένος στο να αποδείξω την αξία μου», κατέληξε.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κάνει δικό της τον 19χρονο άσο έβγαλε από τα ταμεία της 50 εκατομμύρια ευρώ (+30 εκ. τα μπόνους). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: