Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Οριστικό: Στην Football League η Κέρκυρα!

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια της Κέρκυρας για παραμονή στη Super League, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε κατά πλειοψηφία την προσφυγή της.

Οριστικό: Στην Football League η Κέρκυρα
Απορρίφθηκε (κατά πλειοψηφία) από το διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή της Κέρκυρας η αίτηση αναψηλάφησης. Οπότε, οι «Φαίακες» θα αγωνιστούν στην Football League στην τρέχουσα σεζόν και ο Λεβαδειακός (παρά τον υποβιβασμό εντός των γηπέδων) παραμένει στην Super League. Υπενθυμίζεται ότι λόγος που πέφτει η Κέρκυρα στην δεύτερη κατηγορία είναι ότι κρίθηκε εικονική η μεταβίβαση μετοχών.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη παραμένουν 18 οι ομάδες της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ 100/03.09.2015 ΑΠΟΦΑΣΗΣ (προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη)

Συνεκδικάζει τις κρινόμενες προσφυγή και αίτηση αναψηλάφησης ερήμην της τρίτης των καθ’ ων ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΑΝΔΙΑΣ και αντιμωλία των λοιπών διαδίκων.

Απορρίπτει αυτές κατά πλειοψηφία.

Διατάσσει την κατάπτωση των κατατεθέντων παραβόλων υπέρ της Ε.Π.Ο.

Καθορίζει τη συνολική δαπάνη στο ποσό των 800 ευρώ.

Καταδικάζει την προσφεύγουσα-αιτούσα να καταβάλει από το ανωτέρω συνολικό ποσό μέρος αυτού από 500 ευρώ υπέρ της πρώτης των καθ’ ων ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και το υπόλοιπο ποσό των 300 ευρώ υπέρ της Ε.Π.Ο., στη Γραμματεία του παρόντος δικαστηρίου.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριό του στην Αθήνα στα γραφεία της Ε.Π.Ο. στις 03 Σεπτεμβρίου 2015, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξουσίων δικηγόρων τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: