Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Το πλάνο για την επάνοδο του Εσιέν!

Στο τελικό στάδιο βρίσκεται η επιστροφή του Εσιέν στις επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, με τον Γάλλο χαφ να παίρνει περισσότερο χρόνο στον αγώνα με την Πανελευσινιακό. Πότε ντεμπουτάρει.

Το πλάνο για την επάνοδο του Εσιέν
Μεγάλη προσοχή έχει επιδείξει το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού όσον αφορά την κατάσταση του Μικαέλ Εσιέν, ύστερα από τη λεπτή χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στους κοιλιακούς.

Ο Γάλλος μέσος φαίνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία για την επάνοδό του, με το τεχνικό επιτελείο σε συνεννόηση με τους γιατρούς να ανεβάζουν σταδιακά το χρόνο συμμετοχής του και να μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Γιάννη Αναστασίου.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτό πλάνο, ο 32χρονος άσος που αγωνίστηκε για 65 λεπτά κόντρα στον Αιγάλεω, αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο σαββατιάτικο φιλικό με τον Πανελευσινιακό στο Κορωπί και να παίξει για 70 με 80 λεπτά.

Στη συνέχεια, θα συνεχίσει να κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και να παίζει στο δίτερμα, με το ντεμπούτο του να γίνεται σε επίσημο παιχνίδι στη Λεωφόρο κόντρα στον Λεβαδειακό ή με τον Πλατανιά στην 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Έτσι θα είναι έτοιμος για τα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν, και να δώσει επιπλέον λύσεις στον Αναστασίου για τη μεσαία γραμμή της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: