Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Πιστή στα «θέλω» του Δέλλα!

Δεν θα κινηθεί για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου επιθετικού η ΑΕΚ, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την επιθυμία του Τραϊανού Δέλλα όποιος αποκτηθεί να έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με την ομάδα.

Πιστή στα «θέλω» του Δέλλα
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στην ΑΕΚ όσον αφορά τον επιθετικό που χρειάζεται η ομάδα, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Τζεμπούρ και την επιστροφή του να υπολογίζεται σε περίπου 1,5 μήνα.

Ωστόσο, όπως γράφει και η Live Sport, στην «Ένωση» έλαβαν την απόφαση να μην κινηθούν για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή μέσα στον Σεπτέμβρη.

Πρώτα από όλα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα ήταν σαν να παραδεχόντουσαν οι ιθύνοντες του συλλόγου ότι δεν λαμβάνουν στα υπ’ όψιν τους την επιθυμία του Δέλλα να μην αποκτηθεί κάποιος παίκτες που δεν έχει συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας στην Πολωνία.

Ο Έλληνας τεχνικός είχε δηλώσει πως δεν θέλει να έχει έναν παίκτη που δεν θα έχει κάνει προετοιμασία και όσοι ακούγονται αυτή τη στιγμή δεν είχαν ενεργό ρόλο στις ομάδες τους ή ήταν καιρό στον «πάγο».

Αυτό μπορεί να μην ισχύει για τον Πιζάρο, όμως είναι στα 37 και το κασέ του αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ, ο Σαμαράς έχει κοπεί δύο φορές στα ιατρικά από Σαμπντόρια και Νιού Γιορκ Κόσμος, ο Λέκιτς προέρχονται από μία μέτρια σεζόν και η περίπτωση του Ζίγκιτς έχει απορριφθεί από τους παράγοντες που ασχολούνται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: