Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Πήρε Μπερμπάτοφ επειδή ...τα πήρε με Άρνεσεν!!

Τρομερό παρασκήνιο κρύβεται πίσω από τη μεγάλη μεταγραφή του Βούλγαρου παικταρά! Πώς και γιατί ο Ιβάν «ακύρωσε» αθλητικό διευθυντή και προπονητή; Του Αποδυτηριάκια... Να τα λέμε όλα με τη μεταγραφή του Βούλγαρου παικταρά Ντιμίτερ (όχι Ντίμιταρ!) Μπερμπάτωφ. Μη μείνουμε στα χου χού από το μεγάλο μπαμ που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης. Ακριβώς. Τον Μπερμπάτωφ τον κτύπησε ο Ρώσος και δεν ήταν επιλογή του προπονητή του ΠΑΟΚ Ιγκόρ Τούντωρ. Ούτε τον είχε εισηγηθεί ο αρχιτέκτων, ο αρχηγός των τεκτόνων στον ΠΑΟΚ Φρανκ Άρνεσεν.
-Εμείς, αφεντικό, κτίζουμε τον ΠΑΟΚ, λέγανε μέχρι προχθές στον Ιβάν. Κι αυτός, κεφάλι ποντιακό αγύριστο, που δεν καταλαβαίνει και πολλά από ...κτίσιμο και από μπάλλα, ψιλοαγρίεψε.
"Για ποιο κτίσιμο μου λέτε, κύριοι! Πήρατε ένα πόντο αντί για έξι βαθμούς που περίμενα...".
Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Ο Σαββίδης σφύριξε λήξη στο ...κτίσιμο του ΠΑΟΚ. "Έτοιμο υλικό", τον Ντιμίτερ Μπερμπάτωφ παρέδωσε στους τέκτονες, στους κτίστες, που η Ιστορία τους κατέγραψε ως μασώνους.
Τέλος, λοιπόν, η μασονική στοά στον ΠΑΟΚ. Με την παρουσία του Μπερμπάτωφ αλλάζουν τα ...σχέδια του κτισίματος της ομάδας. Επειδή η μεταγραφή του Βούλγαρου είναι "προσωπική" του Ιβάν, όχι σκέψη και επιθυμία των "τεκτόνων" Άρνεσεν και Τούντωρ.
Τι θα πει "προσωπική" μεταγραφή Σαββίδη; Μην το ρίξουμε στην καφενειακή κουβέντα, όχι ο Ιβάν έδειξε ότι αγαπάει την ομάδα, ότι για πάρτη του ΠΑΟΚ έβαλε βαθειά το χέρι στην τσέπη. Αυτά είναι μαυραγορίτικα και προπολεμικά.
Έχει "ακούσει" πολλά μέχρι σήμερα ο Ιβάν και από οργανωμένους και από χύμα παοκτσήδες. Ε, δεν γουστάρει να του σούρουν κι άλλα. Έκανε, λοιπόν, τη μεταγραφή Μπερμπάτωφ για να βουλώσει στόματα. Να, γιατί πρόκειται για "προσωπική" μεταγραφή.

ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕ για τον Μπερμπάτωφ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr
Πιτσιρικάς ήμουνα, στο δημοτικό πήγαινα ακόμα, και άκουσα μια κουβέντα που τη θυμάμαι πάντα. Σα να τους έχω μπροστά μου, έναν θείο μου κομουνιστή με τις εξορίες και την παράνομη κομματική δράση κι έναν γείτονα δεξιό, όμως όχι ακραίο, ούτε καν αντικομουνιστή.
Δεν κατάλαβα. Γιατί κάποιος που έχει τις ιδέες του, τις θέσεις του, θα πρέπει οπωσδήποτε να εναντιώνεται με τις όποιες σκέψεις κάποιου άλλου. Τέλος πάντων.
«Αυτά που λέτε δεν γίνονται, αγαπητέ μου...» έλεγε ο δεξιός γείτονας στον κομουνιστή θείο μου, ο οποίος απάντησε με την αξέχαστη ατάκα: «Ένας αριστερός αγωνίζεται κι ας μη γίνονται πραγματικότητα τα πιστεύω του...».
Ο Ντιμίτερ (όχι Ντίμιταρ!) Μπερμπάτωφ θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, το ερώτημα. Δεν έγινε η μεταγραφή μόνον για να τρελλάνει από τη χαρά του παοκτσήδες. Μην τρελλαθούμε. Ψηφίζουμε Σύριζα μόνον για να λέμε ότι βγάλαμε αριστερή κυβέρνηση, ενώ στην πράξη παίζει μπάλλα όπως η ΝΔ. Αυτά είναι στο πλάνο της μαλακίας.
Καλό πράμα η μαλακία, το συνιστούν οι γιατροί, όμως μέχρι κάποια ηλικία. Τι θέλω να πω. Παικταράς ο Μπερμπάτωφ, έπαιξε μεγάλη μπάλλα και στην Μονακό, μέχρι πρόσφατα. Στον ΠΑΟΚ θα είναι... Μπερμπάτωφ, ξανά μανά το ερώτημα.
Θα σου πω εγώ τι πλήρωσε ο Ιβάν Σαββίδης με το συμβόλαιο που έκανε με τον Μπερμπάτωφ. Την ποδοσφαιρική αξία του Βούλγαρου πλήρωσε. Τη φήμη του. Ο Ρώσος, δηλαδή, με μια άλλη κουβέντα πλήρωσε όλα όσα έχει κάνει μέχρι χθες ο Μπερμπάτωφ. Είμαστε οκέυ;
Δεν νομίζω. Οκέυ θα είναι ο ΠΑΟΚ αν βγάλει τα λεφτά στο γήπεδο ο Μπερμπάτωφ, όσο κοστίσει στην ΠΑΕ. Νομίζω.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: