Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ντουρμάζ: «Έχω νεύρα για τον αποκλεισμό μου»

Ιδιαίτερα ενοχλήμένος και έκπληκτος από την απόφαση του Μάρκο Σίλβα να μην τον συμπεριελάβει στη λίστα των παικτών του Ολυμπιακού για το Τσάμπιονς Λιγκ, δήλωσε στα σουηδικά ΜΜΕ ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Ντουρμάζ: «Έχω νεύρα για τον αποκλεισμό μου»
Μαζί με τον Νταβίντ Φουστέρ, ήταν στα δύο ονόματα-έκπληξη που κόπηκαν από τη λίστα του Ολυμπιακού στην UEFA για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Τζίμι Ντουρμάζ, που βρίσκεται στην Ρωσία ενόψει του αγώνα της Εθνικής Σουηδίας για τα προκριματικά του Euro 2016, ρωτήθηκε από τους συμπατριώτες του σχετικά και δεν έκρυψε την έκπληξη του.

«Όλοι θα ήταν εκνευρισμένοι στη θέση μου. Ήταν μία έκπληξη για μένα. Δεν είχα ιδέα για αυτό. Δυστυχώς έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Όλα ήταν υπέροχα πριν έρθω εδώ για να ενσωματωθώ με την εθνική Σουηδίας. Είχα παίξει σε όλα τα παιχνίδια και είχα καλή επικοινωνία με τον προπονητή και τον σύλλογο», τόισε αρχικά ο Ντουρμάζ και μιλώντας για το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους» ο 26χρονος εξτρέμ, κατέληξε:

«Θα δούμε τι θα γίνει όταν επιστρέψω. Θα δω τι έχουν να μου πουν. Δεν υπάρχει τίποτα. Αλλά ακόμα είναι λίγο μπερδεμένα. Δεν νομίζω είναι σωστό να πάρω τηλέφωνο. Θέλω να καθίσω μαζί τους, να τους κοιτάξω στο πρόσωπο και να ακούσω τι θα μου πουν». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: