Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

«Πόλεμος» της ομοσπονδίας με τον αερομεταφορέα της Σερβίας!!


Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ με τον εθνικό αερομεταφορέα της χώρας, καθώς αποφάσισε να χρεώσει τις επιπλέον αποσκευές της αποστολής που θα ταξιδέψει στο Ευρωμπάσκετ!

«Πόλεμος» της ομοσπονδίας με τον αερομεταφορέα της Σερβίας!
Μόνο… ομόνοια δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στη Σερβία, λίγες μέρες πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ! Μπορεί να ακούγεται… τραβηγμένο, αλλά η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας τα ‘βαλε με τον εθνικό αερομεταφορέα, την «Air Serbia», καθώς αποφάσισε να χρεώσει τις επιπλέον αποσκευές της αποστολής που ταξιδέψει στο Βερολίνο.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ομοσπονδία, τονίζει πως ζήτησε να μη χρεωθούν οι επιπλέον αποσκευές αφορούν αθλητικό και ιατρικό εξοπλισμό, κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά η αεροπορική εταιρία.

Για να συνεχίσει το δριμύ «κατηγορώ»: «Ποτέ δεν παραπονεθήκαμε όταν η διοίκηση της Air Serbia “έσπασε” τη χορηγία στην εθνική ομάδα. Ποτέ δεν παραπονεθήκαμε όταν πέρυσι και ενώ είχαμε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ, η αποστολή της ομάδας περίμενε δύο ολόκληρες ώρες στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης και έβλεπε το παρκαρισμένο αεροπλάνο της. Και αυτό γιατί περίμενε να λάβει τα χρήματα από την κυβέρνηση της Σερβίας, προκειμένου να μας επιτρέψει να μπούμε. Όλα αυτά τα κατανοούμε πλήρως, αλλά το να μη δεχθεί να μας χρεώσει τις επιπλέον αποσκευές είναι κάτι που δεν μπορούμε να το καταλάβουμε και το καταδικάζουμε». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: