Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

«Ψήνεται» του Μαυρία!!

Σε ανοιχτή επικοινωνία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τον Χάρη Μαυρία, ο οποίος αν μείνει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ θα ξεκινήσει προπονήσεις με το «τριφύλλι» και θα υπογράψει τον Γενάρη.

«Ψήνεται» του Μαυρία
Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση του Χάρη Μαυρία για τον Παναθηναϊκό, παρότι έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος και οι ομάδες μπορούν να αποκτήσουν μόνο ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Εκείνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στο «τριφύλλι» εάν μείνει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ το επόμενο διάστημα, ξεκινώντας απευθείας προπονήσεις με την ομάδα του Αναστασίου και θα υπογράψει τον Γενάρη (όταν και θα ανοίξει εκ νέου η μεταγραφική περίοδος).

Ενώ η Σάντερλαντ αξίωνε ένα τεράστιο ποσό για τα δεδομένα της «πράσινης» ΠΑΕ για την παραχώρηση του 21χρονου άσου, εκείνος φέρεται να ψάχθηκε για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία. Ωστόσο, δεν βρήκε κάποια ομάδα που να δίνει τα χρήματα που ζητούσαν οι «μαυρόγατες» και έτσι έμεινε στην Αγγλία, περιμένοντας να μείνει ελεύθερος από τον βρετανικό σύλλογο.

Μαυρίας και Παναθηναϊκός βρίσκονται σε καθημερινή επικοινωνία, με τους «πράσινους» να έχουν ενημερώσει τον παίκτη πως μόλις μείνει ελεύθερος επιστρέφει στην ομάδα με τα παραπάνω δεδομένα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: