Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Ο σπιτόγατος Μαρσιάλ!!

Τα ποτά και τα ξενύχτια δεν συγκινούν τον Άντονι Μαρσιάλ ο οποίος δηλώνει πως μετά τις προπονήσεις προτιμά την σπιτική θαλπωρή από τις κοινωνικές εξόδους.

Ο σπιτόγατος Μαρσιάλ
Ο Φαν Χάαλ μπορεί να κοιμάται ήσυχος καθώς ο νεοαποκτηθείς από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Άντονι Μαρσιάλ φαίνεται να είναι φαν του «σπίτι-δουλειά-δουλειά-σπίτι» και δεν πρόκειται να τον απασχολήσει με νυχτοπερπατήματα.

Αν και μόλις 19 χρόνων, ο Γάλλος επιθετικός είναι ήδη παντρεμένος με την εφηβική του αγάπη Σαμάνθα, πατέρας μιας νεογέννητης κόρης και όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του στην εφημερίδα The Sun: «Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για τον εκείνον. Μπορεί αυτή την στιγμή να κουβαλάει τον γκλάμουρ τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου νεαρού παίκτη, η ζωή του όμως είναι το ακριβώς αντίθετο. Του αρέσει να μένει σπίτι με την οικογένειά του. Δεν πρόκειται να ξεσηκώσει το Μάντσεστερ με τα ξενύχτια του».

Η σύζυγός του που δεν βλέπει την ώρα να μετακομίσουν στο Μάντσεστερ, ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με το μήνυμα: «Μια νέα ζωή ξεκινά στην Αγγλία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ το Μονακό, ευχαριστούμε για την υποστήριξη».

inner

Η Σαμάνθα έχει ήδη λάβει τις απαραίτητες πρώτες οδηγίες από την σύζυγο του παίκτη της Αστον Βίλα Τζορντάν Βερετού, η οποία της τόνισε πως η ομπρέλα θα είναι το μόνιμο αξεσουάρ της αφού οι καιρικές συνθήκες στο νησί είναι πολύ διαφορετικές από της Γαλλίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: