Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Αυτά συμβαίνουν μόνο στο Χόλιγουντ!!


Αυτά συμβαίνουν μόνο στο Χόλιγουντ!

Μόλις πριν τρεισήμισι χρόνια έπαιζε ακόμα στις ερασιτεχνικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου. Τώρα έχει δικό του ένα ρεκόρ που δεν μπορούσαν να πάρουν από τον Ρούντ Φαν Νιστελρόι κυνηγοι της κλάσης του Σίρερ του Ανρί, του Όουεν, του Ρούνει, του Ντρογκμπά και του Τόρες! Αυτό πάντως που έχει συμβεί στη φετινή σεζόν με τον Τζέιμι Βάρντι που δεν ειναι παιδάκι αλλα 28 χρόνων, είναι χωρις προηγούμενο. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος
Είναι μία ιστορία που θα μπορούσε να γράψει,  πιθανως, ενας ευφάνταστος σεναριογράφος στο Χόλιγουντ! Είναι από εκείνα τα πράγματα που ( οι κάπως μεγαλύτερης ηλικίας θα με καταλάβετε) διαβάζαμε παιδιά στα περιοδικά όπως ο Μπλέκ ή σχετικά κόμικ που έγραφαν για κάποιο παιδί που ανακαλυπτε τα μαγικα παπούτσια σε μία αποθήκη και μολις τα φορούσε γινόταν σούπερ σκόρερ!
Η ζωή όμως έχει αυτή την απίθανη εμμονή να μετατρέπει τα πιο τρελά  και τα πιο ακραία όνειρα σε πραγματικότητα. Ο Βαρντι πέρσι απέναντι στη Γιουναιτεντ πέτυχε το πρωτο γκολ του στην Πρεμιερ Λιγκ σε εκεινο το απίθανο 5-3 με το οποίο οι "αλεπούδες" ειχαν ανατρέψει το 1-3 μεσα σε εικοσι λεπτα αλλα μετα ελάχιστοι θα θυμούνται πως δεν σκόραρε ξανα για άλλους έξι μήνες!
Φέτος ξεκίνησε με το τέρμα στο Μπορνμουθ το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου αυτο το σερί που έφτασε αισίως τα 11 ματς με το ωραίο γκολ κατα του Ντε Χεα! Ειναι το νεο ρεκόρ στην Πρεμιερ Λιγκ αλλα επειδη οσο και αν επιμένουν οι υπεύθυνοι Μαρκετινγκ της αγγλικής Λιγκας, η ποδοσφαιρική ζωή στο νησί ξεκίνησε το 1888 και όχι το 1992 το απόλυτο ρεκόρ ανήκει ακομα σε καποιον αλλο!
Ειναι ο Ιρλανδός Τζιμμυ Νταν που το 1931-32 με τη φανέλα της Σεφιλντ Γιουναιτεντ ειχε πετύχει σε δώδεκα συνεχόμενα ματς τέρμα πριν μεταγραφεί στην υπερδύναμη της εποχής, την Αρσεναλ του Χέρμπερτ Τσαπμαν! Αυτο πια κυνηγάει ο Βαρντι και η αλήθεια ειναι πως στη δαιμονιώδη κατάσταση που βρίσκεται δύσκολα λες πως δεν θα το καταφέρει και αυτο!
Εκπληκτικό είναι παντως πως το αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά του, πετυχαίνει ένα γκολ ανά τέσσερις τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα, επίδοση που συναγωνίζεται αυτες του Μέσι και του Ρονάλντο! Ειναι καλύτερη στατιστική ακόμα και από παίκτες όπως ο Νειμαρ ο Σουάρες ο Λεβαντόφσκι!
Ακούγεται απίστευτη η ιστορία αυτη αλλα ολοένα και περισσότερο γινεται αληθινή και επειδη κανεις δεν ξέρει ποσο θα κρατήσει αυτο το σερί πιθανοτατα η μεγαλη ευκαιρία για τη Λεστερ θα ειναι να εξαργυρώσει το limit up αυτής της μετοχής που προέκυψε απο το πουθενά εισπράττοντας ίσως μεχρι και 40 εκατομμύρια λίρες τον Γενάρη αν η Τσελσι η Γιουναιτεντ ή η Σιτι έρθουν και χτυπήσουν την πόρτα! Γιατι το κακό με τα παραμύθια της αληθινής ζωής ειναι πως σπάνια έχουν αυτο το "ζήσανε αυτοι καλα και εμείς καλύτερα " ως επίλογο!


Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: