Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Πογέτ: «Το αξίζαμε, χωρίς αμφιβολία»


Πογέτ: «Το αξίζαμε, χωρίς αμφιβολία»

Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές από την εικόνα της ΑΕΚ, έδειξε ο Γκουστάβο Πογέτ μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού. «Για μεταγραφές θα δούμε τον Ιανουάριο», είπε.

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο τεχνικός της Ένωσης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στην συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας πως δεν ήταν εύκολη υπόθεση το να περάσει ένα ήρεμο απόγευμα ο Μπαρόχα.

Παράλληλα μίλησε για την ισορροπία που θέλει να βλέπει στο παιχνίδι της ομάδας του, ενώ δικαιολόγησε την μη χρησιμοποίηση του Μιχάλη Μπακάκη. Επίσης, προανήγγειλε ροτέισον στο ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Πανελευσινιακό, δηλώνοντας πως είναι νωρίς για μεταγραφικές κουβέντες.

Αναλυτικά:

«Επρεπε να έχουμε υπομονή, ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας περίμενε πίσω και θα έψαχνε τις αντεπιθέσεις. Σε αυτά τα ματς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να μην δώσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε γρήγορα. Αν τα είχαμε καταφέρει πιο νωρίς το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο. Χωρίς αμφιβολία αξίζαμε τη νίκη και συνεχίζουμε»

Για το πόση ώρα είδε την ΑΕΚ του Γκουστάβο Πογέτ: «Δεν μπορώ να δώσω ακριβή αριθμό λεπτών. Ήταν μικρές λεπτομέρειες. Η συγκέντρωση ήταν ένα από τα στοιχεία που ήθελα να δω στο παιχνίδι μας. Είναι περίπλοκο να το καταφέρεις αυτό κι όμως ο Παναιτωλικός έκανε μόλις μία-δύο ευκαιρίες. Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την κάθε ευκαιρία για γκολ, όταν παίζουμε με τέτοιες ομάδες».

ΑΕΚ πειθαρχίας ή ΑΕΚ έμπνευσης: «Είναι θέμα ισορροπίας. Πρέπει οι παίκτες να κρατάνε τις θέσεις τους και κάποιοι άλλοι να έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν. Εγώ θέλω να δω την ομάδα μου, πως θα ανταποκριθεί όταν ο αντίπαλος θα μπορεί να μας απειλήσει. Ο κόσμος θα νομίζει πως ο Μπαρόχα είχε εύκολο ματς, όμως ήταν πολύ δύσκολο το σημερινό. Χωρίς αμφιβολία εμείς θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Για το αν θα κάνει ροτέισον στο ματς του Κυπέλλου και για τις μεταγραφές:
«Για την Τετάρτη 4-5 παίκτες πρέπει να παίξουν για τον Ιανουάριο πρέπει να περιμένουμε».

Για τις αλλαγές των Τζεμπούρ και Πλατέλλα: «Ο ένας έδωσε πάσα, ο άλλος έβαλε γκολ. Το βασικό είναι οι παίκτες που μένουν στον πάγκο να μου βάζουν δύσκολα που τους κρατάω εκεί και σήμερα όντως έτσι ήταν».

Για την ετοιμότητα του Τζεμπούρ: «Πιστεύω πως δεν είναι έτοιμος, αλλά θα το δούμε την Τετάρτη».

Για το ότι δεν έπαιξε ο Μπακάκης: «Γιατί ίσως δεν γνωρίζετε πως ο Άρθο δεν ήταν πολύ καλά, σχεδόν δεν μπορούσε να παίξει. Προέρχεται από έναν μεγάλο τραυματισμό, εγώ αυτό που του λέω είναι να είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία. Εξαρτάται από τον ίδιο μετά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: