Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Στραματσόνι: «Δουλειά και… μη φοβάστε»


Στραματσόνι: «Δουλειά και… μη φοβάστε»

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, αναλύοντάς τους τα λάθη στο ματς με τον Ηρακλή και τους ζήτησε δουλειά ενόψει της συνέχειας και πρωτοβουλίες μέσα στο γήπεδο.

Η ήττα από τον Ηρακλή «πλήγωσε» τον Παναθηναϊκό, κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε. Οι «πράσινοι» ήταν απογοητευτικοί, έχοντας μικρά διαστήματα… ξεσπάσματος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδειξαν έτοιμοι για να πάρουν το «τρίποντο» στο Καυταντζόγλειο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι με ομιλία του στους ποδοσφαιριστές, αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν: «Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και θα πρέπει εμείς να κάνουμε επίθεση. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα σ' αυτό το κομμάτι. Δεν αναπτυχθήκαμε, δεν πήραμε πρωτοβουλίες, πλην ελαχίστων περιπτώσεων στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως. Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε σε πολλά κι εσείς θα πρέπει να παίρνετε πρωτοβουλίες, χωρίς να φοβάστε. Να το κάνετε. Χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση και αυτή θα έρθει μόνο μέσα από τις νίκες», είπε, αρχικά, ο Ιταλός για να συνεχίσει:

«Κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Λάθη που μας κόστισαν. Είδα κάποια σωστά πράγματα στο γήπεδο, στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτά ήταν λίγα. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Γ αυτό ήρθα, για να δουλέψουμε και να διορθωθούμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά αλλά και να μην κάνουμε ξανά και ξανά τα ίδια λάθη»
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: