Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Η επόμενη μέρα στον Ατρόμητο!!


Η επόμενη μέρα στον Ατρόμητο

Ο προβληματισμός στις τάξεις του Ατρόμητου τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο είναι έντονος με την τραγική πορεία στο πρωτάθλημα και ήδη ετοιμάζονται κινήσεις για την επόμενη μέρα.

Δεν χρειάζεται να ζει κανείς από πολύ κοντά τον Ατρόμητο για να καταλάβει το πόσο οριακή είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση μετά και τη νέα ήττα από τον Πανθρακικό.

Ο εκνευρισμός και κυρίως η πικρία που υπάρχει για την «ασθένεια» που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι εμφανή χαρακτηριστικά και κανείς δεν το κρύβει, είτε αυτός λέγεται Τραϊανός Δέλλας, είτε Γιάννης Αγγελόπουλος, είτε πολύ περισσότερο Γιώργος Σπανός.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή σε διοικητικό επίπεδο υπάρχει πρόθεση να μην αποφασιστεί τίποτα εν θερμώ, όπως άλλωστε συνέβη και στην περίπτωση αλλαγής προπονητή που όταν αποφασίστηκε να γίνει αυτή, θεωρήθηκε ότι έχει εξαντληθεί κάθε περιθώριο στήριξης στον Μιχάλη Γρηγορίου.

Αρχικά, αύριο αναμένεται γραπτή δήλωση του προέδρου, Γιώργου Σπανού μέσω της οποίας θα θελήσει να στείλει μήνυμα συσπείρωσης προς κάθε πλευρά, τονίζοντας ότι αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο σύλλογος, τώρα θα φανεί ποιος πραγματικά είναι δίπλα στον Ατρόμητο.

Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό αναμένεται να υπάρχουν αποχωρήσεις, μεταγραφές και ανακατατάξεις. Υπάρχει σαφής απογοήτευση για την αγωνιστική απόδοση συγκεκριμένων παικτών (Μαρσελίνιο, Ουσέρο, Λε Ταλέκ και όχι μόνο) και αν δεν αλλάξουν συμπεριφορά, απόδοση και νοοτροπία, τότε θα πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την πόρτα της εξόδου. Άλλωστε, ο ίδιος ο Γιώργος Σπανός, έχει πει σε κάθε τόνο ότι όλοι δίνουν εξετάσεις μέχρι τον Ιανουάριο και μάλλον κάποιοι δεν είχαν αντιληφθεί τα «καμπανάκια» που είχαν ηχήσει πριν από την αποχώρηση του Μιχάλη Γρηγορίου.

Από εκεί και πέρα, ο Τραϊανός Δέλλας παραδέχθηκε για πρώτη φορά την ανάγκη για ενίσχυση την προσεχή μεταγραφική περίοδο και είναι ειλημμένη απόφαση και από τη διοίκηση να πραγματοποιηθούν 3-4 προσθήκες που ενδεχομένως να ήταν περισσότερες, αν βοηθούσε η περίοδος, αφού ως γνωστόν ο Γενάρης δεν έχει πολλές ευκαιρίες.

Το δεδομένο είναι ένα: Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα δεν απογοητεύουν τεχνική ηγεσία και διοίκηση, αντίθετα τους πεισμώνουν, ώστε να γυρίσουν άρδην το κλίμα και μάλιστα όπως λέγεται χαρακτηριστικά «ό,τι χρειαστεί για να επέλθει και πάλι η αγωνιστική υγεία και η βαθμολογική βελτίωση θα γίνει». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: