Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΑΕΚ, να η ευκαιρία!!


ΑΕΚ, να η ευκαιρία!

Στρωμένο έδαφος για να βασίσει την αντεπίθεσή της έχει η ΑΕΚ. Αξιοποιώντας την απώλεια του Παναθηναϊκού, η «Ένωση» έχει ευκαιρία με τον Παναιτωλικό να «φτιάξει» λίγο τον κόσμο και να περάσει δεύτερη.

Η σεζόν είχε μεταπτώσεις ως τώρα. Δύσκολες στιγμές. Πλέον όμως έχει και… ευκαιρίες για την ΑΕΚ.

Βγάζοντας το δύσκολο πρόγραμμα του 1/3 του πρωταθλήματος, η «Ένωση» έμεινε μακριά από την κορυφή, ωστόσο έχει τη δυνατότητα (αρχής γενομένης από σήμερα) να ξαναφτιάξει λίγο την ψυχολογία τη δική της και του κόσμου της.

Γιατί ούτως ή άλλως οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν τη νίκη στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (15:00, NovaSports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), αλλά αναμφίβολα η ήττα του Παναθηναϊκού στο Καυταντζόγλειο και ο δρόμος που ανοίγει για τη δεύτερη θέση αναμφίβολα είναι έξτρα κίνητρο.

Βέβαια μεγαλύτερο κίνητρο απ’ όλα είναι η επιστροφή, όχι στις νίκες (αφού αυτό συνέβη με τον Πανθρακικό) αλλά στις καλές εμφανίσεις. Άλλωστε ο κόσμος που θα βρεθεί το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ θα περιμένει να δει και καλή μπάλα, αλλά και πιο έντονα τα στοιχεία της φιλοσοφίας του Γκουστάβο Πογιέτ στην ομάδα.

Κάτι που θα επιδιωχθεί χωρίς μεγάλες αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Ανέστη πάντως να έχει πιθανότητες να εκμεταλλευτεί τις μέτριες εμφανίσεις του Μπαρόχα και να κάτσει κάτω από τα δοκάρια και τον Ντίντακ να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Σοϊλέδη.

Έτσι, το 4-3-3 που θα χρησιμοποιήσει και πάλι ο Ουρουγουανός (με πιθανότατη την είσοδο και του Τζεμπούρ για μεγαλύτερο διάστημα από την Κομοτηνή) θα αποτελείται από τους εξής: Μπαρόχα ή Ανέστη στο τέρμα, μπακ τους Ντίντακ-Γκάλο, τους Άρθο-Κολοβέτσιο στα στόπερ και τον Σιμόες μπροστά τους σε ρόλο «σκούπας». Εσωτερικοί μέσοι θα είναι οι Γιόχανσον-Μάνταλος, ενώ οι Μπαρμπόσα-Μπουονανότε θα πλαισιώνουν από τα άκρα στην επίθεση τον Αραβίδη.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: