Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Τραυματίστηκε ο Αλέξις Σάντσες!!


Τραυματίστηκε ο Αλέξις Σάντσες!

Περίπου 10 μέρες πριν τον «τελικό» της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό, ο Αλέξις Σάντσες τραυματίστηκε απέναντι στη Νόριτς, έγινε αναγκαστική αλλαγή και μοιάζει… χλωμός ενόψει Φαλήρου.

Νέο σοκ στην Άρσεναλ προ Ολυμπιακού; Το ματς με τη Νόριτς μοιάζει «καταστροφικό» για τους Λονδρέζους, όχι μόνο γιατί βρίσκονται ακόμη στο 1-1, αλλά γιατί χάνουν και παίκτες!

Ο Κοσιελνί έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 11’ και δεν έφτανε αυτό για τον Αρσέν Βενγκέρ, αλλά προστέθηκε κι άλλος –πιο σοβαρός- πονοκέφαλος για τον Αλσατό!

Διότι με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, χτύπησε και ο Αλέξις Σάντσες! Ο Χιλιανός έδειξε να πονάει πραγματικά πολύ, έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια και το πρόβλημα φαίνεται πως είναι μυϊκό, στο δεξιό δικέφαλο.

inner

Ακόμη δεν μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις για την κατάστασή του, ωστόσο όπως είναι φυσικό σήμανε «συναγερμός» στον αγγλικό σύλλογο ενόψει και του τελικού στο Φάληρο, στις 9 Δεκεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέξις αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού πριν τον αγώνα, όπως είχε γνωστοποιήσει ο Βενγκέρ, ωστόσο ο τελευταίος ρίσκαρε με τη συμμετοχή του και πιθανώς αυτό να αποδειχθεί μέγα λάθος...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: