Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Απρόοπτο με Χογκ ενόψει ΠΑΟΚ!!


Απρόοπτο με Χογκ ενόψει ΠΑΟΚ

Χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα, Άντριου Χογκ, θα αντιμετωπίσει η Καλλονή τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα, λόγω προβλήματος που αντιμετωπίζει στη μέση. Μέσα ο Μάρκοβιτς.

Ένα καλό και ένα κακό νέο επιφύλασσε στον Θαλή Θεοδωρίδη η τελευταία προπόνηση της Καλλονής πριν το ματς (30/11, 19:30) με τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Super League. Ο 30χρονος τερματοφύλακας, που έχει αγωνιστεί στα δέκα από τα έντεκα φετινά παιχνίδια των νησιωτών στο φετινό πρωτάθλημα, ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και έμεινε εκτός αποστολής. Η προηγούμενη φορά που έλειψε ήταν στην αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη, καθώς αποβλήθηκε σε αυτήν με τον Πλατανιά.

Αντιθέτως, επιστρέφει μετά από πολύμηνη απουσία, ο Μίροσλαβ Μάρκοβιτς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ο 48χρονος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε τον Εμιλιάνο Ελλακόπουλο που δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Το πρόγραμμα της Κυριακής περιελάμβανε ζέσταμα με μπάλα, ασκήσεις τακτικής προσαρμοσμένες στο παιχνίδι του αντιπάλου και στημένες φάσεις.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης είναι οι εξής:
Δαύκος, Μαλλής, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Αντέτζο, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κρολ, Καλτσάς, Γιουκαρής, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Χατζηδημητρίου, Σάμπα, Γεωργίου, Μπαργκάν, Μανούσος, Χιντασέλι και Μάρκοβιτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: