Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

«Θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για τον Καρέλη»


«Θα πρέπει να είμαστε σίγουροι για τον Καρέλη»

Το ενδιαφέρον της Γκενκ για την απόκτηση του Νίκου Καρέλη από τον Παναθηναϊκό επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής του βελγικού συλλόγου, Ντιμίτρι Ντε Κόντε.

Οικονομικά δύσκολη είναι η περίπτωση του Νίκου Καρέλη για την Γκενκ, η οποία εξετάζει «ζεστά» το ενδεχόμενο απόκτησης του διεθνούς επιθετικού του Παναθηναϊκού, όπως παραδέχθηκε ο Ντιμίτρι Ντε Κόντε.

Μάλιστα, ο αθλητικός διευθυντής της βελγικής ομάδας τόνισε ότι ο σύλλογος θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος για την αξία ενός μεταγραφικού στόχου, προτού προχωρήσει στην απόκτησή του.

«Ναι τον παρακολουθούμε. Αλλά την περασμένη εβδομάδα δεν μπόρεσε να παίξει με τα επεισόδια. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο εγχείρημα οικονομικά για ένα κλαμπ σαν την Γκενκ και έχουμε εναλλακτικές λύσεις για να στραφούμε. Δεν θα κάνουμε τρέλες» δήλωσε ο Ντιμιτρί Ντε Κοντέ, προσθέτοντας: «Ο σύλλογος είναι ξανά υγιής οικονομικά χάρη σε μερικές πωλήσεις και λίγη τύχη, αφού πήραμε χρήματα από τους Ντε Μπρόινε και Μπεντέκε. Η μεγάλη τρύπα που φοβούνταν όλοι, καλύφθηκε. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι ένας παίκτης που αποκτάμε, προσθέτει πραγματικά αξία στο ήδη υπάρχον ρόστερ», τόνισε ο Ντε Κόντε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: