Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

«Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Σίτι ο Γκουαρντιόλα»


«Προτιμάει Γιουνάιτεντ από Σίτι ο Γκουαρντιόλα»

Στο Μάντσεστερ -αλλά σε διαφορετικό προορισμό απ’ αυτόν που γράφουν οι εφημερίδες- ενδέχεται να καταλήξει ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Δημοσίευμα θέλει τον Καταλανό να προτιμάει τη Γιουνάιτεντ από τη Σίτι.

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της επόμενης ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα παίχτηκε στον αγγλικό Τύπο.

Το συμβόλαιο του Καταλανού με την Μπάγερν λήγει το προσεχές καλοκαίρι και με τους Βαυαρούς να περιμένουν απάντηση για το αν σκοπεύει να το ανανεώσει ως το τέλος του χρόνου, τα σενάρια φουντώνουν όλο και περισσότερο.

Ενώ λοιπόν δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών θέλουν τη Μάντσεστερ Σίτι να τον «πολιορκεί», πληροφορίες από το περιβάλλον του που επικαλείται η «Daily Mail» αναφέρουν ότι ο ίδιος προτιμάει να πάει στη Γιουνάιτεντ.

Είναι τέτοια η επιθυμία του, δε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που ενδέχεται ακόμα και να μείνει ένα χρόνο εκτός πάγκων, ώστε να μην υποσκάψει την παρουσία του Φαν Χάαλ (το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2017).

Πάντως ο ίδιος ο Γκουαρντιόλα παραμένει «σφίγγα» για το μέλλον του, κάτι που επιβεβαίωσε και το Σάββατο, όταν ερωτήθηκε σχετικά μετά το ματς με τη Χέρτα και είπε χαρακτηριστικά: «Όχι, επόμενη ερώτηση, σας παρακαλώ μην πηγαίνετε εκεί».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: