Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Θέλει δουλειά και γρήγορα…!


Θέλει δουλειά και γρήγορα…

Πολλά από τα προβλήματα που είχε επί εποχής Γιάννη Αναστασίου εμφάνισε χθες στο Καυτανζόγλειο ο Παναθηναϊκός, με τον Αντρέα Στραματσόνι να καλείται άμεσα να φέρει την ομάδα στα επιθυμητά επίπεδα.

Αντίθετο από αυτό που φανταζόταν ήταν το ντεμπούτο του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» εμφάνισαν αρκετά από τα στοιχεία που είχαν επί εποχής Γιάννη Αναστασίου, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με σκορ 1-0 από τον Ηρακλή μέσα στο Καυτανζόγλειο για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε να παρατάξει με σύστημα 4-4-2 το «τριφύλλι», όμως φάνηκε ότι οι παίκτες δεν έχουν ακόμα προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του προπονητή τους και δεν υπήρχε σωστή ανάπτυξη.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολευόταν αρκετά στην κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθούσαν αρκετά συχνά να παίξουν με μεγάλες μπαλιές, κάτι που έδινε στη συνέχεια τη δυνατότητα στους Θεσσαλονικείς να πάρουν την κατοχή και να μπορέσουν να σκοράρουν στο 23’.

Από εκεί και πέρα, αρνητικό ήταν το ντεμπούτο και του Μικαέλ Εσιέν, ύστερα από την πολύμηνη απουσία του. Ο Γκανέζος με εξαίρεση κάποιες πάσες του δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στο παιχνίδι, ενώ δεν βοηθούσε ιδιαίτερα και στον ανασταλτικό τομέα.

Παράλληλα, ο Ζέκα και ο Σάντσεθ έδιναν συνεχώς οδηγίες στους συμπαίκτες τους για το πώς πρέπει να παίξουν και πού να κινούνται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με την ομάδα να έχει πρόβλημα στη μεταξύ της επικοινωνία.

Το ντεμπούτο δεν ήταν καλό για τον Στραματσόνι, ο οποίος δεν έχει το χρόνο που θα ήθελε για να μπορέσει να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα και καλείται άμεσα να πάρει το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες του, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: