Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Χριστοδούλου: «Σε τρία-τέσσερα χρόνια θα επιστρέψει στην Α1 ο Πανιώνιος»


Χριστοδούλου: «Σε τρία-τέσσερα χρόνια θα επιστρέψει στην Α1 ο Πανιώνιος»

Αισιόδοξος πως ο Πανιώνιος θα βρίσκεται στην Α1 μέσα στα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια, εμφανίστηκε ο Χρήστος Χριστοδούλου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αν και άργησε πολύ να «χτιστεί» το ρόστερ του Πανιωνίου την περσινή σεζόν, είχε τη δυνατότητα να παραμείνει στην Α1, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χρήστου Χριστοδούλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Γενικός Διευθυντής των «κυανέρυθρων» μίλησε για το νέο ξεκίνημα στη Β’ Εθνική της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως μέσα στα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια θα είναι πίσω στα «μεγάλα σαλόνια».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Χριστοδούλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Solo Basket»:

Για τον Πανιώνιο: «Είμαστε πολλά χρόνια Πανιώνιοι τόσο εγώ όσο και ο αδερφός μου (σ.σ. Φάνης) και τον υπηρετούμε ακόμη. Γι’ αυτά που έγιναν πέρυσι, δεν θα ρίξω την ευθύνη στον Σταμούλη. Έγινε λάθος και από τον κύριο Λιανό, ο οποίος άργησε να δώσει τις μετοχές και φτάσαμε την έκτη αγωνιστική να φτιάξουμε ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, φτιάχτηκε ένα καλό ρόστερ που θα μπορούσε να σωθεί. Όμως, άλλο είναι ο χρηματοδότης και άλλο να ξέρει από μπάσκετ, αφού ο κύριος Σταμούλης δεν άκουσε κάποιους ανθρώπους δίπλα του που ήξεραν».

Για τη νέα σεζόν στη Β’ Εθνική: «Είναι σε ένα καινούριο ξεκίνημα στην Β’ Εθνική ο Πανιώνιος. Έχουμε κάνει τρεις ήττες εκτός έδρας στον πόντο. Πάλι την τελευταία στιγμή δημιουργήθηκε η ομάδα και δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά της, όμως το τρένο δεν το έχουμε χάσει ακόμη. Ο στόχος είναι διπλός. Να πάρουμε την άνοδο και να δουλέψουμε με τα πολλά νέα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα».

Για τον Δημήτρη Μωραΐτη: «Θα μπορούσε να πάρει χρόνο ο Μωραΐτης, όπως και πολλά παιδιά στον περσινό Πανιώνιο. Αυτό ήταν ένα από τα λάθη που έγιναν».

Για το πότε περιμένει να ανέβει στην Α1 ο Πανιώνιος: «Στόχος είναι στον τρίτο ή στον τέταρτο χρόνο να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που του αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: