Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ερέρα: «Είπα ότι είμαι πολύ χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ»


Ερέρα: «Είπα ότι είμαι πολύ χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ»

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του προχώρησε ο Αντέρ Ερέρα.

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να σκέφτεται το μέλλον του εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε ο Αντέρ Ερέρα μέσω Twitter, μετά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν απογοητευμένο στο «Ολντ Τράφορντ».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Αγγλία ο Ισπανός χαφ θέλει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Λουίς Φαν Χάαλ, αφού βρίσκεται τις περισσότερες φορές στον πάγκο και αγωνίζεται απλά μερικά λεπτά ως αλλαγή.

Ωστόσο, ο ίδιος φρόντισε να ξεκαθαρίσει τη θέση του μέσω μιας συνέντευξής του στο match programme του αγώνα κόντρα στην Αϊντχόφεν.

«Συνέντευξη από την προηγούμενη εβδομάδα. Πολύ χαρούμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», γράφει χαρακτηριστικά ο Άντερ Ερέρα ενώ στο απόκομμα που έχει δημοσιεύσει από τη συνέντευξη εμφανίζεται μια χαρακτηριστική του ατάκα.

«Δεν θέλω να τελειώσει ποτέ αυτό το όνειρο. Πρέπει να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα, αν θέλω να μείνω όσο περισσότερο γίνεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», αναφέρει χαρακτηριστικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: