Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Μπενίτεθ: «Εμπιστεύομαι Χάμες, στηρίζω Μπενζεμά»


Μπενίτεθ: «Εμπιστεύομαι Χάμες, στηρίζω Μπενζεμά»

Ο Ράφα Μπενίτεθ διέψευσε τα περί έλλειψης εμπιστοσύνης στον Χάμες Ροντρίγκες, ενώ δήλωσε πως είναι στο πλευρό του Καρίμ Μπενζεμά στη δικαστική περιπέτεια που περνά.

Διέψευσε ο Ράφα Μπενίτεθ τις φήμες που θέλουν τον Χάμες Ροντρίγκες δυσαρεστημένο από τη χρησιμοποίησή του και τόνισε πως εμπιστεύεται απόλυτα τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό.

«Πολλοί ξεχνούν πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ήταν εκτός δράσης για 55 μέρες λόγω τραυματισμού. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του, είναι σπουδαίος παίκτης. Όσο πιο σκληρά δουλεύει, τόσο πιο κοντά θα είναι στο να γίνει ο Χάμες που όλοι ξέρουμε. Έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου. Έχουμε μιλήσει και τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θέλω να βλέπω σε κάθε ματς τον καλύτερο Χάμες», τόνισε.

Παράλληλα, εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στον Καρίμ Μπενζεμά, που εμπλέκεται στο σκάνδαλο εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά και ίσως αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου. «Είναι ένας παίκτης-κλειδί για μας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί και έχει την πλήρη στήριξή μας. Τον υποστηρίζουμε σαν άνθρωπο και είμαστε ικανοποιημένοι μαζί του σαν ποδοσφαιριστή», δήλωσε ο προπονητής της Ρεάλ.

Όσο για τη δική του «ψήφο» για τη Χρυσή Μπάλα; «Εγώ υποστηρίζω τον Κριστιάνο», είπε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: