Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Κάτι σαν συγνώμη προσπάθησε να ζητήσει η Sportday!!


Κάτι σαν συγνώμη προσπάθησε να ζητήσει η Sportday

Στο πρωτοσέλιδο της Τετάρτης η εφημερίδα ζητάει συγνώμη από τους οροθετικούς, αλλά παράλληλα αφήνει αιχμές για όσους της άσκησαν κριτική.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε την Τρίτη με το πρωτοσέλιδο της που έκανε λόγο για AIDS στο ανοσοποιητικό σύστημα του Παναθηναϊκού, η Sportday κυκλοφόρησε σήμερα ζητώντας συγγνώμη από τους οροθετικούς, ενημερώνοντας ότι τα έσοδα από το φύλλο της Τρίτης θα διατεθούν στον σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας.

Καλή κίνηση.

Από εκεί και πέρα πάντως η εφημερίδα, στις εσωτερικές της σελίδες δεν μπαίνει καν στη διαδικασία να αφήσει πίσω της το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο, που όπως είναι λογικό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια.

Αντίθετα μας θυμίζει πρόσφατα πρωτοσέλιδα της που ήταν όπως λέει διαφορετικά, ενώ χαρακτηρίζει το πρωτοσέλιδο «σχήμα λόγου από τα αμέτρητα στη δημοσιογραφική πρακτική», αφήνοντας παράλληλα αιχμές για όσους της άσκησαν κριτική.

Μάλλον ακόμα δεν έχουν καταλάβει το πόσο άστοχο και κακόγουστο ήταν.

Για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού γράφει: « Όταν ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, θα υπερασπιστεί τους οροθετικούς;».

Δείτε το πρωτοσέλιδο και τις δύο σελίδες με τα κείμενα:

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: