Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Πρίφτης: «Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο»

Ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με του πρώτου γύρου στο Καζάν, χαρακτήρισε αυτό του Άρη με την Ούνιξ στην Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Πρίφτης.

Πρίφτης: «Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο»
Η πολύ κατάσταση που βρίσκεται η Ούνιξ το τελευταίο διάστημα είναι αυτό που ανησυχεί τον Δημήτρη Πρίφτη ενόψει του ματς του Άρη στο «Nick Galis Hall». Ο προπονητής των «κίτρινων» τόνισε πως το παιχνίδι της Τετάρτης (2/12) δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που προηγήθηκε στο Καζάν, ενώ περιμένει τους φίλους της ομάδας του να γεμίσουν το κλειστό.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Η Ούνιξ είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες στη διοργάνωση και ένα από τα φαβορί μέχρι το τέλος. Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Πριν από ένα μήνα νικήσαμε μέσα στη Ρωσία, αλλά αυτό θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Ξέρουμε πως εάν πάρουμε τη νίκη, τότε θα κάνουμε το μεγαλύτερο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Κόντρα σε μία τόσο καλή ομάδα θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, να παίξουμε πολύ καλή άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Περιμένουμε να δούμε ένα γεμάτο “Nick Galis Hall”. Οι οπαδοί μας έχουν βοηθήσει πολύ μέχρι στιγμής και η στήριξή τους θα είναι πολύ σημαντική σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ανέφερε: «Το παιχνίδι με την Ούνιξ είναι πολύ κρίσιμο για εμάς. Ξέρουμε πως αν νικήσουμε, θα είναι πολύ δύσκολο να χάσουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Θα αντιμετωπίσουμε ένα πολύ σκληρό αντίπαλο, ο οποίος παίζει πολύ καλύτερα τώρα, σε σχέση με το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι. Η Ούνιξ έχει ποιοτικό ρόστερ και είναι μία από τις υποψήφιες για την κατάκτηση του τίτλου. Θα πρέπει να παλέψουμε σκληρά από το πρώτο λεπτό και να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας σε κανένα σημείο του αγώνα. Το κλειδί του αγώνα θα είναι να κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ τον αντίπαλό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: