Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Λεμπρόν: «Ήθελα να γίνω σαν τον Κόμπι»


Λεμπρόν: «Ήθελα να γίνω σαν τον Κόμπι»

Το θαυμασμό του για τον Κόμπι Μπράιαντ, που ανακοίνωσε πως αποσύρεται στο τέλος της σεζόν εξέφρασε ο Λεμπρόν Τζέιμς προσθέτοντας πως μετάνιωσε που δεν τα είπαν σε τελικούς του ΝΒΑ.

Πρότυπο αποτέλεσε για τον Λεμπρόν Τζέιμς ο Κόμπι Μπράιαντ, όπως δήλωσε ο ίδιος σχολιάζοντας την απόφαση του ηγέτη των Λέικερς να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν.

«Ήθελα να γίνω σαν κι αυτόν. Στο λύκειο φορούσα κάποια ρούχα επειδή τα φορούσε κι αυτός. Πάντα έλεγα πως έμπνευσή μου ήταν ο Τζόρνταν, αλλά εκείνος ήταν τόσο εξωγήινος που δεν θα μπορούσα να τον φτάσω. Ο Κόμπι ήταν πρότυπο για όλα τα παιδιά. Ήξερα πως ήθελα να συνεχίσω τη δουλειά για να γίνω καλύτερος λόγω του Κόμπι. Κάθε μέρα που βαριόμουν να προπονηθώ, σκεφτόμουν πως εκείνος θα την αξιοποιούσε κι έλεγα στον εαυτό μου πως δεν επιτρέπεται να πάρεις ρεπό», τόνισε ο σταρ των Καβαλίερς.

«Λυπάμαι μόνο που το 2009, όταν όλοι περίμεναν έναν τελικό μεταξύ Λέικερς και Καβαλίερς, εγώ δεν τήρησα τη δική μου πλευρά της συμφωνίας. Θα ήταν κάτι πολύ ενδιαφέρον και μισώ που δεν έγινε πραγματικότητα», πρόσθεσε.

Όσο για τα δύο τελευταία ματς της καριέρας τους; «Φυσικά θα θέλω να νικήσω, όπως κι εκείνος όταν θα ξανασυναντηθούμε στο γήπεδο. Όμως μερικά πράγματα είναι πάνω από νίκες ή ήττες», τόνισε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: