Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Πρόβλημα με Τσαϊρέλη!!


Πρόβλημα με Τσαϊρέλη

Χωρίς τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην πηχιοκαρπική διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει Αρμάνι Μιλάνο. Μέρος της προπόνησης έκανε ο Πρίντεζης.

Ένα ακόμα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησεις με την Αρμάνι Μιλάνο την προσεχή Πέμπτη στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι», δεν είχαν στη διάθεσή τους στη σημερινή προπόνηση τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην πηχιοκαρπική του χεριού, από ένα πέσιμο στο ματς της Κυριακής με την Καβάλα.

Ο νεαρός φόργουορντ ο οποίος έχει προσφέρει σημαντικές λύσεις το τελευταίο διάστημα, είναι αμφίβολος και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί τη τελευταία στιγμή. Σε ότι αφορά τον Γιώργο Πρίντεζη, ακολούθησε σήμερα όλο το μέρος της προπόνησης που δεν περιελάμβανε επαφές και αν αύριο καταφέρει και βγάλει το κανονικό πρόγραμμα, θα επιστρέψει στην δωδεκάδα, μετά από τις ενοχλήσεις που είχε νιώσει στη μέση στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Εκτός μάχης είναι ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αναρώνει από το διάστρεμμα που απεκόμισε στο παιχνίδι με την Λαμποράλ Κούτσα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: