Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Tεσσάρα στο ρελαντί ο Ηρακλής!!


Tεσσάρα στο ρελαντί ο Ηρακλής

O Ηρακλής συνέτριψε 4-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος και μοιράζεται την κορυφή με τον ΠΑΣ Γιάννενα με 4 πόντους.

Βήμα πρόκρισης για τους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο «Γηραιός» που επικράτησε 4-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας για τον 1ο όμιλο του Κυπέλλου. Δύο γκολ από τον Περόνε, προς το φινάλε (85’ &87), ένα από τον Καρασαλίδη (24’) κι ένα από τον Χαντί στο 58’, με τον Νίκο Παπαδόπουλο, να ξεκουράζει αρκετούς παίκτες.

Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο:

Ηρακλής 4 5-1
ΠΑΣ Γιάννενα 4 3-2
Αχαρναϊκός 3 2-2
Αναγέννηση Καρδ. 0 0-5

Η επόμενη αγωνιστική:

Αχαρναϊκός-Ηρακλής

Αναγέννηση Καρδίτσας - ΠΑΣ

Χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα ο Ηρακλής, έφτασε σε μια άνετη επικράτηση απέναντι στην θεσσαλική ομάδα και τώρα θέλει απλά ισοπαλία με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι την τελευταία αγωνιστική, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Το σκορ άνοιξε στο 24ο λεπτό, μετά από μία λάθος έξοδο του Τσάμη, σε σέντρα του Ιντζόγλου, ο Καρασαλίδης, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο «Γηραιός» είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα του με τον Χαντί να χάνει τετ-α-τετ, ενώ είχε δίπλα τον Λουκίνα που ήταν ξεμαρκάριστος. Στο 41’ ο Χαντί είχε ξανά καλή στιγμή, με τον Τσάμη να εξουδετερώνει με υπερένταση δική του εκτέλεση φάουλ.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής μπήκε καλά και κατόρθωσε στο 58ο λεπτό να ευστοχήσει σε εκτέλεση φάουλ, για να διαμορφώσει το 2-0. Κάπου εκεί ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, αφού το ματς ουσιαστικά είχε «καθαρίσει». Στο 73’ ο Περόνε πέρασε στο παιχνίδι αντί του Λουκίνα και στο τελευταίο δεκάλεπτο, «χτύπησε» δύο φορές. Στο 85ο λεπτό, ο έμπειρος στράικερ έφυγε στην κόντρα για να διαμορφώσει το 3-0, ενώ από ασίστ του Χαντί ο Περόνε έκανε και το 4-0.

Ηρακλής: Περνίς, Καρλίτος, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Ζαμπάζης, Ιντζόγλου (67' Στάμου), Κυριακίδης (78' Πουρτουλίδης), Λουκίνας (73' Περόνε), Τσιλιανίδης, Χαντί

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσάμης, Τζάνης, Γκόλιας (70' Στάμος), Σάββας, Ρούσσης, Μοσχάκης, Ακασού, Κοντός (78' Μπιτέλης), Μαυριάς, Τσίτας, Σκαθαρούδης (85' Πιτταράς) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: