Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Σφαιρόπουλος: «Υψηλός ο βαθμός δυσκολίας κόντρα στην Αρμάνι»


Σφαιρόπουλος: «Υψηλός ο βαθμός δυσκολίας κόντρα στην Αρμάνι»

Κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι για τον Ολυμπιακό το ματς με την Αρμάνι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Να ξεχάσουν οι «ερυθρόλευκοι» τη νίκη στο Μιλάνο, προτρέπει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Συγκέντρωση για 40 λεπτά θέλει από τους παίκτες του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι, στο ΣΕΦ.

Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας τόνισε πως το ματς έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας αφού η ομάδα του Μιλάνου «καίγεται» για τη νίκη, ενώ από την πλευρά του ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να επιβάλουν από νωρίς το ρυθμό τους.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία παίζει τα τελευταία της χαρτιά για την πρόκριση στο TOP 16. Επιπροσθέτως, προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Αυτά τα δυο στοιχεία δίνουν στον αγώνα ακόμα πιο υψηλό βαθμό δυσκολίας. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι ώστε για 40 λεπτά να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έρθει να παλέψει για την πρόκρισή της. Πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και να μείνουμε στο σχεδιασμό που έγινε στις προπονήσεις όλες αυτές τις μέρες», δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είπε: «Είναι σημαντικό ότι σιγά, σιγά επιστρέφουν όλα τα παιδιά που ήταν τραυματίες. Η ομάδα έχει δείξει σπουδαίο χαρακτήρα ως τώρα και κατάφερε να παρουσιαστεί όπως πρέπει σε κάθε παιχνίδι. Αυτό πρέπει να κάνουμε και την Πέμπτη. Να είμαστε όλοι μαζί. Το Μιλάνο έρχεται στον Πειραιά με την πλάτη στον τοίχο κι αυτό το ξέρουμε καλά. Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να ξεχάσουμε εντελώς τη νίκη μας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: