Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Τζέιμς!!


Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Τζέιμς!

Με το στυλό στο χέρι ο Σον Τζέιμς! Ο Αμερικανός σέντερ είναι οριστικά ο εκλεκτός και απομένουν οι υπογραφές για να πάρει το αεροπλάνο και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Μια «ανάσα» απ’ τον Ολυμπιακό ο Σον Τζέιμς. Αυτός είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όπως σας ενημέρωσε από το πρωί το sport-fm.gr και αυτός αναμένεται να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Αμερικανός σέντερ… για την ώρα της Μπιλμπάο (και παρά την… διάψευση του ίδιου) έχει στα χέρια του το συμβόλαιο των Πειραιωτών και ουσιαστικά αυτό που απομένει είναι να βάλει την υπογραφή του για να ενταχθεί και τυπικά στο ρόστερ.

Εφόσον λοιπόν αυτό γίνει –λογικά μετά το ματς των Βάσκων την Τετάρτη- τότε θα πάρει το αεροπλάνο και θα έρθει στην χώρα μας για να αποτελέσει τον αντι-Γιανγκ ως το τέλος της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θα καταβάλει κάτι παραπάνω από τα 20.000 ευρώ που προβλέπει το buy out του παίκτη (για ομάδες Ευρωλίγκας) κι αυτό προκειμένου να τον κάνει δικό του από τώρα και να μην περιμένει το τέλος της πρώτης φάσης του Eurocup.

Ο 32χρονος άσος (2,08μ.) φέτος πετυχαίνει 9,5 πόντους, μαζεύει 6 ριμπάουντ και μοιράζει 2,5 τάπες ανά ματς. Είναι ευέλικτος, καλός αμυντικός και ικανός στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Αξίζει να σημειωθεί πως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα από τη φάση του Top-16.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: