Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Μπαγκάτσκις: «Ήμουν αγενής προς τους παίκτες στο ημίχρονο»


Μπαγκάτσκις: «Ήμουν αγενής προς τους παίκτες στο ημίχρονο»

Ευεργετικά επέδρασε η «κατσάδα» που έριξε ο Άιναρς Μπαγκάτσκις στους παίκτες του, στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη νίκη της Νίζνι Νόβγκοροντ επί της ΑΕΚ.

Ό,τι ήθελε έκανε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Νίζνι και έτσι ο Άιναρς Μπαγκάτσκις τα «έψαλε» στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, όπως δήλωσε ο Λετονός προπονητής μετά τη νίκη της ομάδας του Νόβγκοροντ.

«Πριν από το παιχνίδι είχα πει στους παίκτες μου πως δεν με ενδιέφερε τι είδους άμυνα θα παίζαμε, αλλά να ήμασταν επιθετικοί γιατί αυτό θα ήταν το κλειδί του ματς. Όμως, βγήκαμε στο παρκέ σαν… νυσταγμένοι και χαλαροί, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να κάνει ό,τι θέλει. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ήμουν πολύ αγενής και απότομος προς τους παίκτες μου, γιατί προφανώς πίστευα πως δεν είχε τελειώσει τίποτα. Και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε μία άλλη ομάδα. Αλλάξαμε τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, αλλά το σημαντικό ήταν πως αρχίσαμε να παίζουμε πιο επιθετικά, πιέζοντας πάνω στην μπάλα. Ήταν θέμα χρόνου να το γυρίσουμε και έτσι έγινε», δήλωσε ο Άιναρς Μπαγκάτσκις.

Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Ραντ είπε: «Στο δεύτερο ημίχρονο πλησιάσαμε στο να γίνουμε η ομάδα που θέλουμε. Πιέσαμε πολύ στην άμυνα, ενώ μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος να φτάσουμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: