Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

«Αέρα» ο Πανιώνιος!! (video)


«Αέρα» ο Πανιώνιος! (video)

Ξέφρενη πορεία στο πρωτάθλημα, ξέφρενη και στο Κύπελλο! Ο Πανιώνιος επικράτησε εύκολα 1-0 (κι ας... φαίνεται «φτωχό») της Ζακύνθου και με 2x2 προκρίθηκε στη φάση των 16 του θεσμού.

Ασταμάτητος στο πρωτάθλημα, ασταμάτητος και στο Κύπελλο ο Πανιώνιος!

Οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το 1-0 της Ζακύνθου και με έξι βαθμούς πανηγυρίζουν -μια αγωνιστική πριν το τέλος- από τώρα την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Ουζουνίδη -που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές- έκανε το 2x2 στον δεύτερο όμιλο και πλέον αναμένουμε ποιος θα περάσει μαζί του στους κορυφαίους «16». Οι νησιώτες έμειναν στον έναν βαθμό. Εργοτέλης και Παναιτωλικός συμπληρώνουν το γκρουπ κι ενώ εκκρεμεί το μεταξύ τους ματς.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ήρθε με μακρινό σουτ του Χαλκιαδάκη στο 35' όπου ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου δεν είχε καλή αντίδραση. Οι φιλοξενούμενοι -που στοχεύουν αποκλειστικά στην παραμονή της στη Football League- δεν απείλησαν καθόλου και το σκορ έμεινε σε χαμηλά επίπεδα, χάρη στην αστοχία του Πανιωνίου και την ετοιμότητα του Πολίτη σε αρκετές περιπτώσεις.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιανιώτης, Βλάχος, Τασουλής, Χατζησαΐας, Οικονόμου, Μητρόπουλος, Καθάριος, Χαλκιαδάκης, Βιγιάλμπα, Ντουρμισάι, Καραμάνος.

Ζάκυνθος (Σπύρος Φιορεντίνος): Πολίτης, Κυριακίδης, Πεχλιβανόπουλος, Τατταρίδης, Βοσνακίδης, Νίκιτς, Πέττας, Μεντούρ, Ζέλιος, Ναζίμ, Βυθούλκας.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: