Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Άρης Ετοιμάζεται να ανακοινώσει Σμολάρεκ-Ναφτί

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει προχωρήσει εδώ και 20 μέρες σε συμφωνία τόσο με την Ρασίνγκ Σανταντέρ ομάδα που ανήκει ο διεθνής Πολωνός όσο και με τον ίδιο με το μόνο που απομένει για την ανακοίνωσή του να είναι μία λεπτομέρεια.

Η διευθέτηση εκκρεμότητας της ισπανικής ομάδας προς τον Σμολάρεκ ώστε στην συνέχεια να συμπεριληφθεί στο ρόστερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Κατά τα άλλα τελειωμένη θα πρέπει να θεωρείται και η απόκτηση του Μεχντί Ναφτί από τον Άρη. Με τον 31χρονο διεθνή Τυνήσιο με γαλλικό διαβατήριο στην κατοχή του που έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Μπέρμιγχαμ έχει μείνει ελεύθερος έχει υπάρξει ταύτιση σε χρονική διάρκεια και οικονομικό και η απόκτησή του είναι θέμα ημερών.

Παράλληλα πρώτη επιλογή του Ιομάρ Μαζίνιο είναι ο 22χρονος διεθνής μέσος της Μπαρτσελόνα, και αρχηγός της Μπαρτσελόνα Β΄, Τσάβι Τόρες με τον οποίο εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν από Δευτέρα.

Πολύ απλά γιατί σήμερα το βράδυ ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα στην Primera Division με το εκτός έδρας παιχνίδι με την Λα Κορούνια.

Από Δευτέρα εξάλλου πρόκειται να ξεκαθαρίσει και το τοπίο με τον Σάκη Πρίττα στον εκπρόσωπο του οποίου η διοίκηση της ΠΑΕ είχε προχωρήσει σε κατάθεση πρότασης για νέο συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας.

Παράλληλα όμως στα χέρια του έχει πρόταση από την Μπουντεσλίγκα και το Ανόβερο όπως και από την Β΄ Γερμανίας και συγκεκριμένα από το Μόναχο 1860 του οποίου προπονητής είναι ο Γερμανός πρώην τεχνικός του Πανιωνίου, Έβαλντ Λίνεν. Πρόταση για νέο συμβόλαιο έχει κατατεθεί και στον Κρίστι Βανγκέλι. Υπενθυμίζεται πως στα υπόψη του Άρη είναι πάντα οι Σεμπάστιαν Αμπρέου, Φλόρες, Φαμπιάνο Λίμα, έναν Λατινοαμερικάνο δεκάρι και φυσικά η παραμονή του Βίκτορ Βιτόλο. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ είναι να έχει άμεσα νέα επαφή με την Ρασίνγκ Σανταντέρ.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

gia na doume giati prin mia ebdomada ta idia kougame