Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

A.E.K-Κληρώνει για δεξί μπακ

giourkas_ethniki.jpgΟ Ντούσαν Μπάγεβιτς «ζυγίζει» τα δεδομένα και αποφασίζει για τον παίκτη που θα καλύψει την δεξιά πτέρυγα της ΑΕΚ με τον Σεϊταρίδη και τον Έλντερ να είναι οι παίκτες που βρίσκονται ψηλά στην μεταγραφική λίστα. Ο Χουανφράν ξεκαθάρισε σε φίλους της «Ένωσης» ότι θα παραμείνει στον «δικέφαλο» την επόμενη σεζόν.



Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να τονίζει στους ιθύνοντες του συλλόγου την επιτακτική ανάγκη ώστε να καλυφθεί άμεσα η δεξιά πλευρά. Ο Σερβοέλληνας προπονητής φαίνεται ότι έχει προωθήσει δύο περιπτώσεις παικτών αυτή του Σεϊταρίδη και του Βραζιλιάνου Έλντερ. Σε ότι αφορά τον πρώτο η εκτίμηση του «Ντούσκο προς το πρόσωπο του είναι δεδομένη ωστόσο η ενδεχόμενη προσφορά που θα του καταθέσει η ΑΕΚ εξαρτάται από αρκετούς οικονομικούς παράγοντες. Στην ΑΕΚ περιμένουν κάποια χρήματα από τις περιπτώσεις των Εντίνιο, Σορεντίνο και Πλιάτσικα ώστε να γεμίσει το ταμείο και να μπορούν να καταθέσουν μια πρόταση που θα βρίσκεται κοντά στις απαιτήσεις του παίκτη, οι οποίες ανέρχονται λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σε ότι αφορά τον Έλντερ πρόκειται για μια καλή περίπτωση και το γεγονός ότι μπορεί να αποκτηθεί ακόμα και ως δανεικός από την Νανσί φαίνεται να ελκύει τους «κιτρινόμαυρους». Επιπλέον ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται να πιστεύει στην αγωνιστική αξία του Λατινοαμερικανού παίκτη καθώς τον έχει παρακολουθήσει σε dvd.

Δεν υπάρχουν σχόλια: