Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Καραγεωργίου: "Είμαι αισιόδοξος"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Λίγα λόγια και χαμόγελα για τον Εργοτέλη στην πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας περιόδου που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας.
Παρόντες στο Παγρήτιο ήταν όλοι οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας και φυσικά ο Απόστολος Παπουτσάκης, ο οποίος έδειξε αισιόδοξος για μια καλύτερη πορεία τη νέα σεζόν.

"Σε τούτη τη νέα χρονιά θα κινηθούμε για να πραγματοποιήσουμε ακόμα μια καλύτερη πορεία. Το 2009 αποτελεί χρονιά-ορόσημο για την ομάδα μας γιατί συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής. Ο Εργοτέλης συνεχίζει την ανοδική του πορεία σε όλα τα επίπεδα", τόνισε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Καραγεωργίου είπε: "Το θέμα είναι τι θα γίνει τον επόμενο Μαΐο αφού τότε έχουν σημασία τα λόγια και οι πράξεις. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά γιατί βλέπω ότι ο σύλλογος οργανώνεται καλύτερα. Η παρουσία του Απόστολου Παπουτσάκη αποτελεί εγγύηση για την ομάδα".

Οσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, ο τεχνικός του Εργοτέλη είπε: "Εκτός από τον Βασίλη Κουτσιανικούλη που έφυγε χωρίς να το σχεδιάσουμε, όλοι οι υπόλοιποι έφυγαν μετά από δικό μας αίτημα. Ήρθαν κάποια παιδιά που μπορούν να δώσουν αρκετά πράγματα στον Εργοτέλη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: