Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Παναθηναϊκός: Οριστικά παρελθόν ο Γκούμας

Eπιμέλεια: Δ.Μ.


Τη λύση της συνεργασίας τους αποφάσισαν από κοινού η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Γκούμας. Το αναμενόμενο διαζύγιο έγινε επίσημο την Δευτέρα (29/6) με τον ποδοσφαιριστή να μένει ελεύθερος και να ψάχνει τη νέα του ομάδα.
H ανακοίνωση...

Αυτό που είχε προαναγγελθεί από τις δύο πλευρές στις τελευταίες συναντήσεις είναι πια γεγονός. Παναθηναϊκός και Γκούμας "χωρίζουν" με τον 34χρονο αμυντικός, ο οποίος αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του συλλόγου και τον υπηρέτησε για 15 χρόνια να αποχωρεί για άλλες πολιτείες.

Ο Γκούμας όπως είχε φανεί από το τέλος της περσινής χρονιάς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος παράλληλα δεν τον δέχτηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα περίοδο. Ετσι, μετά και την νέα συνάντησή του με τον Κώστα Αντωνίου, αποφασίστηκε το "διαζύγιο".

"Η ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά τον ποδοσφαιριστή για την αφοσίωση και την προσφορά του στην ομάδα, του εύχεται κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του και κρατάει ανοιχτή την πόρτα της Παιανίας για να τον υποδεχτεί όταν αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση" αναφέρει η ανακοίνωση για τον Γκούμα, που θα εισπράξει ένα ποσό της τάξεως των 200-250.000 ευρώ για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: