Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΑΕΛ: Πηλαδάκης:"Τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα"

Επιμέλεια: Δ.Μ.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Εξέδρα", ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ μίλησε για την επιλογή του να αγοράσει την ομάδα, το καινούργιο γήπεδο που ετοιμάζεται και φυσικά για την μεταγραφική ενίσχυση.

Για τα συναισθήματα που αποκόμισε τα πέντε χρόνια που βρίσκεται στην ΑΕΛ, ο Κώστας Πηλαδάκης είπε:

"Υπήρχαν στιγμές που προβληματίστηκα για αυτό το εγχείρημα. Όχι επειδή μίλησε άσχημα κάποιος παίκτης ή προπονητής. Απλά θεωρούσα το ποδόσφαιρο πιο ρομαντικό. Δεν μου αρέσει να ακούω βρισιές για φυσικά πρόσωπα, αν βρίσουν μια ομάδα με έξυπνο σύνθημα δεν με ενοχλεί.

Η καλύτερη στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα. Θα είναι αυτή που θα πάμε στο νέο γήπεδο. Εγώ επιφυλάσσομαι ακόμα και τώρα που έχουν αρχίσει τα έργα. Ίσως φταίει που οηγαίνουμε με τον σταυρό στο χέρι”.

"Το γήπεδο είναι το Άλφα και το Ωμέγα"

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ και την επιλογή του να το φτιάξει τόσο νωρίς δήλωσε:

"Θεωρούσα ότι το γήπεδο ήταν η πεμπτουσία της πρωτοβουλίας που πήραμε σε σχέση με τους υπόλοιπους μεγάλους συλλόγους, οι οποίοι κοιτάζουν τις μεταγραφές, αλλά δεν έχουν έδρα. Είναι το άλφα και το ωμέγα. Αυτό ίσως να το πληρώνουν για πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Γιατί το ΟΑΚΑ είναι πολύ ωραίο γήπεδο, αλλά δεν είναι έδρα. Σε ομάδες όπως η Λάρισα που ισχύει τo: "Μια πόλη μια ομάδα", θα πρέπει το αθλητικό γεγονός της εβδομάδας να προσεκλύει όλη την οικογένεια".

Για τις μεταγραφές που έγιναν και που θα γίνουν ο Κώστας Πηλαδάκης τόνισε:

"Η ομάδα θα ενδυναμωθεί ούτως ή άλλος. Υπάρχουν δυο τρόποι για να διεκδικήσεις παίκτες του βεληνεκούς που θέλουμε. Ο πρώτος είναι να μπεις φυλακή. Να τους δίνουν 500.000 ευρώ και εσύ να δώσεις 1 εκ. Ο δεύτερος είναι να έχεις υπομονή.

Οι παίκτες που θέλουμε συνήθως μεταγράφονται σε ομάδες όπως η ΑΕΛ μεταξύ 20 Ιουλίου και 10 Αυγούστου. Ο Τσέρνατ ανέλαβε τρεις φορές την ημερομηνία απάντησης του και εμείς αποσύραμε το ενδιαφέρον μας".

Με τον Κοτσόλη είμαστε φίλοι

Για τον Κοτσόλη και τις σχέσεις του μαζί του είπε:

"Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ότι τον Στέφανο τον αισθάνομαι φίλο. Την έχει ιδρώσει την φανέλα. Η θέση του τερματοφύλακα για εμάς είχε συγκεκριμένο ταβάνι στα οικονομικά που αντέχαμε.

Με αγωνιστικά κριτήρια, μακάρι να είχε μείνει μαζί μας".

Τέλος για τους στόχους της ΑΕΛ είπε:

"Δεν έχω βάλει στόχο το πρωτάθλημα, αν και θα το ευχόμουν. Θα ήταν η μεγαλύτερη χαρά για ένα παράγοντα. Το πρωτάθλημα δεν έρχεται αν το βάλεις αυτοσκοπό από την αρχή της χρονιάς. Ούτε το Κύπελλο πιστεύαμε εξαρχής ότι θα το πάρουμε, αλλά εισπράξαμε την χαρά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: