Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Ηρθε ο Νασούτι, αναμένεται ο Ντέιλι


Από την άφιξη του Νασούτι Οι φίλοι του Αρη υποδέχθηκαν στον Κριστιάν Νασούτι που έφτασε τη Δευτέρα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο προκειμένου να "δέσει" με τους "κίτρινους" για τον επόμενο χρόνο. Ο Νασούτι, στις λιγοστές πρώτες του δηλώσεις είχε να πει ότι: "Είμαι ευχαριστημένος για ότι συνέβη με τον Αρη Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Και με τον Αρη, αυτό θα προσπαθήσω να κάνω. Υπάρχουν συμπατριώτες μου στην ομάδα και νομίζω ότι αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ".

Ο Νασούτι ήρθε δανεικός από τη Ρίβερ Πλέιτ για ένα χρόνο και υπάρχει οψιόν αγοράς έναντι 1,2 εκ. ευρώ για να συνεχίσει να είναι ποδοσφαιριστής του Αρη.

  • Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και ο Ίαν Ντέιλι. Ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός επρόκειτο να φτάσει την Κυριακή, ωστόσο ένα προσωπικό ζήτημα μετέθεσε για τη Δευτέρα την άφιξή του. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει μαζί με αυτή του Κριστιάν Νασούτι την Τρίτη το μεσημέρι, στην αίθουσα Τύπου του "Κλεάνθης Βικελίδης".

  • H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την συνεργασία με δύο νέους επαγγελματίες γυμναστές. Πιο συγκεκριμένα μετά από σχετική εισήγηση μέλη του προπονητικού τιμ θα είναι ο Βραζιλιάνος Luis Henrique Areal De Souza με θητεία στην Univercitad της Βραζιλίας και ο Ισπανός Pedro Abraham Capella ο οποίος επί σειρά ετών εργάζοταν στην Barcelona FC.

    Ανακοινώθηκαν τα φιλικά της προετοιμασίας
    Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα διεξαχθούν κατά το διάστημα της παραμονής της ομάδας (15-7 ως και 3-8) στην Ιταλία. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο θα παίξει κόντρα στην Μπάρι (που θα αγωνίζεται στην A Ιταλίας τη νέα αγωνιστική περίοδο) στις 22 Ιουλίου στο γήπεδο της Βαλριντάνα στις 17:00 τοπική ώρα.

    Στις 25 Ιουλίου ο Αρης θα αγωνιστεί κόντρα στην Σιένα (που τερμάτισε στην 14η θέση της A) στο γήπεδο του Μπολτσάνο στις 19:00 τοπική ώρα. Στις 28 Ιουλίου κόντρα στην Λιβόρνο (που θα αγωνίζεται στην A κατηγορία επίσης τη νέα αγωνιστική περίοδο) στο γήπεδο της Βαλνταόρα στις 17:00 τοπική ώρα.

    Το τελευταίο φιλικό επί ιταλικού εδάφους θα διεξαχθεί κόντρα στην Τορίνο (η ομάδα του Τορίνο υποβιβάστηκε στην Β' κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος) στις 31 Ιουλίου στο γήπεδο του Ροβεράτε στις 17:00 τοπική ώρα.

  • Δεν υπάρχουν σχόλια: