Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Μπουφόν: Να φτάσουμε την Ίντερ


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Οι υποχρεώσεις του Τζιανλουίτζι Μπουφόν με την εθνική ομάδα της Ιταλίας ολοκληρώθηκαν και αυτή τη στιγμή το μυαλό του «Τζίτζι» επικεντρώνεται στην Γιουβέντους. Με δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα των «μπιανκονέρι», ο διεθνής τερματοφύλακας έθεσε ως στόχο της ομάδας να φτάσει στο επίπεδο της Ίντερ.

«Αρχίζουμε με το καλύτερο δυνατό υλικό αλλά έχουμε αρκετούς στόχους μπροστά μας ενόψει της νέας σεζόν» τόνισε αρχικά ο Μπουφόν και συνέχισε κάνοντας μια σύντομη αναφορά στο παρελθόν. «Δυστυχώς στο τέλος της περασμένης χρονιάς δεν πετύχαμε τους στόχους μας αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε τη νέα περίοδο, έτσι ώστε να κλείσουμε την διαφορά από την Ίντερ».

Φυσικά, δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στην εικόνα που παρουσίασε η «σκουάτρα ατζούρα» στο κύπελλο Συνομοσπονδιών. Ο 31χρονος τερματοφύλακας, άφησε αιχμές μιλώντας για την φυσική κατάσταση της ομάδας. «Δεν ψάχνω δικαιολογίες για την εικόνα μας αλλά είναι αλήθεια πως δεν πήγαμε στην Νότια Αφρική στην καλύτερη δυνατή κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην γκολκίπερ της Πάρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: