Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Ενθουσιασμός στην πρώτη του Πανιωνίου


Στιγμιότυπο από την πρώτη του Πανιωνίου Περίπου 2.000 οπαδοί του Πανιωνίου βρέθηκαν την Δευτέρα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για την νέα περίοδο και φυσικά αποθέωσαν τόσο τους νέους παίκτες, όσο και αυτούς που παρέμειναν. Φυσικά την τιμητική τους είχαν οι Ρεκόμπα, Εστογιανόφ, Μπάλαμπαν, Καστελιόνε, Σκούφαλης, Μανιάτης.

Μάλιστα η διοίκηση φρόντισε με τον καλύτερο τρόπο να διασκεδάσει την φημολογία των τελευταίων ημερών, όταν κυκλοφόρησε η "πληροφορία" ότι έχει συμφωνήσει ο Ρονάλντο και πράγματι ανακοίνωσαν τον Βραζιλιάνο!

Απαντες έστρεψαν το βλέμμα τους στην φυσούνα και είδαν τον... "μίστερ Ζονγκ" να βγαίνει από αυτή με την φανέλα του Ρονάλντο της Εθνικής Βραζιλίας και να παίρνει θέση δίπλα στον... Μπάλαμπαν.

Ο Εμίλιο Φερέρα έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα και αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις του: "Είμαι εντυπωσιασμένος από την εικόνα και τη θερμή υποδοχή. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό στην καριέρα μου. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και τους παίκτες μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα είμαστε πλήρεις. Το 95% των μεταγραφών έχει γίνει. Ισως χρειαστεί να αποκτήσουμε ακόμα έναν επιθετικό" , ήταν η απάντησή του. Οσο για τον κόσμο της ομάδας, είπε: "Πρέπει να υπάρχουν πολλές προσδοκίες απέναντι στον κόσμο και να μην κάνουμε λάθη".

Ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας, Ακης Μάντζιος, είπε: "Είναι μια καινούρια χρονιά με νέα πρόσωπα και ρόστερ. Να βγάλουμε εντελώς από το μυαλό μας την περσινή άσχημη χρονιά. Να συνεχίσουμε όπως τις προηγούμενες χρονιές. Οχι πολλά λόγια, απλά πρέπει να κάνουμε ό,τι τις προηγούμενες χρονιές πλην της περσινής".

Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, τόνισε: "Ο Πανιώνιος ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είχα μιλήσει με τον Εμίλιο Φερέρα. Απλά είχαμε πει να τελειώσουμε πρώτα το θέμα με την Ντιναμό και στην συνέχεια θα ερχόμουν στον Πανιώνιο. Είμαι επιθετικός και θα προσπαθήσω να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ γίνεται. Από κει και πέρα, ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα".

Ο Κάρλος Καστελόνε, είπε: "Είναι η πρώτη φορά που συναντώ τέτοια ατμόσφαιρα σε μία προπόνηση. Ηταν μια πολύ ωραία και συγκινητική εμπειρία. Θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα, ώστε ο Πανιώνιος να πετύχει τους στόχους του. Πάντοτε η αρχή είναι δύσκολη αλλά έχω όρεξη να προσαρμοστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου".

Τέλος ο Γιώργος Τζαβέλλας, επεσήμανε: "Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόμο που είναι πάντα κοντά μας και στα καλά και στα άσχημα. Τον θέλουμε και φέτος και ελπίζω να πάμε καλύτερα. Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά για δουλειά".

Αλλαγές πολλές υπάρχουν στα νούμερα που επέλεξαν οι παίκτες για την νέα χρονιά. Ο Μπόσκο Μπάλαμπαν θα παίζει με το "9" το οποίο άφησε ο Ρεκόμπα γιατί πήρε το "10" το οποίο είχε ο Κοιλιάρας. Ο τελευταίος πήρε το "8".

Ο Εστογιανόφ πήρε το "11", το οποίο είχε ο Γκονζάγκα. Ο τελευταίος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και την Τετάρτη αναμένεται να περάσει από τα γραφεία για να λύσει το συμβόλαιό του. Επίσης ο Κουμορτζί άφησε το "15" και πήρε το "14" το οποίο είχε όλα αυτά τα χρόνια ο Μάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια: