Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΠΑΣ Γιάννινα Κανακούδης: "Ήμουν κοντά στην ΑΕΚ"

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης φιλοξενήθηκε στο "NovaΣΠΟΡ FM 94,6" όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και πως τελικά τα Γιάννινα κέρδισαν την υπογραφή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για:

Τη μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του, πριν τελικά υπογράψει στον "Άγιαξ της Ηπείρου":

"Είναι αλήθεια, ήμουν σε προχωρημένο επίπεδο διαπραγματεύσεων με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Όμως ήταν εντυπωσιακός ο τρόπος που με προσέγγισε ο ΠΑΣ και με τα δεδομένα που υπήρχαν, υπέγραψα στον ΠΑΣ. Οι συζητήσεις γινόταν κυρίως με την ΑΕΚ και βρέθηκα ένα βήμα πριν να υπογράψω, όμως δεν υπέγραψα διότι είχε εσωτερικά προβλήματα η ομάδα, τα οποία με αφήσανε πίσω χρονικά. Σίγα σιγά άρχισαν να κλείνουν τα ρόστερ τους οι ομάδες και δεν γινόταν να περιμένω, διότι θα έμενα χωρίς ομάδα. Όμως δεν πήγα στον ΠΑΣ για αυτούς τους λόγους.

Ήταν ζεστό το ενδιαφέρον της ομάδας και ο ζεστός είναι ο τρόπος που με προσεγγίζει ο κόσμος, όταν με συναντά στον δρόμο και το ίδιο συμβαίνει και με τους άλλους παίκτες. Ο κόσμος δείχνει την αγάπη του. Το έκανε και στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, όταν ήρθαν περίπου 4.000 κόσμος στο γήπεδο. Για τον φίλαθλο κόσμο των Ιωαννίνων δεν υπάρχει άλλη ομάδα, μόνο ο ΠΑΣ".

Τη νέα του ομάδα και τις 12 μεταγραφές που έχει κάνει μέχρι τώρα, αλλά και τους στόχους εν όψει της νέας σεζόν:

"Είναι δύσκολο και συνάμα εύκολο, διότι υπάρχει σοβαρός προπονητής, ενώ πολλοί από τους βασικούς παίκτες θα είναι Έλληνες. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε για το κοινό καλό της ομάδας και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άριστο.

Όταν ανεβαίνει μία ομάδα από τη Β' Εθνική στη SuperLeague ο στόχος της είναι να κερδίσει γρήγορα την παραμονή. Εμείς οι ποδοσφαιριστές για το δικό μας καλό θα θέλαμε να βγούμε στην Ευρώπη, για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον, όμως δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες στην κατηγορία".

Δεν υπάρχουν σχόλια: