Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Επίθεση Σκολάρι σε Ντρογκμπά, Τσεχ, Μπάλακ


Ο Φελίπε Σκολάρι από προπόνηση της Τσέλσι Επίθεση σε τρεις παίκτες της Τσέλσι εξαπέλυσε ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι, θεωρώντας τους, εμμέσως πλην σαφώς, ως υπαίτιους για το σύντομο πέρασμά του από τον πάγκο των Λονδρέζων. Στην ιστοσελίδα της FIFA υπάρχουν δηλώσεις του νυν τεχνικού της Μπουνιοντκόρ του Ουζμπεκιστάν, σύμφωνα με τις οποίες οι Ντρογκμπά, Μπάλακ και Τσεχ "...δεν δέχονταν τις εντολές μου και τις προπονητικές μου μεθόδους".

"Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες του ποδοσφαίρου αυτή την περίοδο είναι οι παίκτες. Ο προπονητής, στα περισσότερα ευρωπαϊκά κλαμπ, δεν έχει τη δύναμη να αντιπαρατεθεί μαζί τους. Συνήθως αυτοί που απολύονται είναι οι προπονητές. Οι βασικοί παίκτες το γνωρίζουν, ήδη, αυτό. Αυτό ήταν το πρόβλημά μου στην Τσέλσι. Ο Ντογκμπά, ο Μπάλακ και ο Τσεχ δεν δέχονταν τις εντολές μου και τις προπονητικές μου μεθόδους", τόνισε ο Σκολάρι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Κακά και Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Ο Κακά είναι ένας παράξενος παίκτης για ό,τι κάνει εντός κι εκτός του γηπέδου. Θα μπορούσα να τον παρομοιάσω με περίεργο διαμάντι. Παρά το γεγονός ότι έχει κερδίσει πολλά χρήματα και δόξα εξακολουθεί να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο σαν νεαρός. Είμαι βέβαιος ότι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεργαστούν άψογα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θεωρώ ότι θα γίνουν δύο καλοί φίλοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: