Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ Ο ΓΙΑΚΟΜΠ-ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΛΕΚΙ-ΧΑΡΤΛΕΥ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας δύο ετών (έως το καλοκαίρι του 2011), με τον Ρουμάνο κεντρικό επιθετικό Victoras Iacob (Victoras Constantin Iacob). Ο νεοαποκτηθείς κυνηγός του ΗΡΑΚΛΗ, μετά και την τυπική ολοκλήρωση της ένταξής του στην ομάδα, σημείωσε: 'Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη θετική έκβαση της μεταγραφής μου στον ΗΡΑΚΛΗ. Πρόκειται για μια ομάδα με εξαιρετικές προοπτικές και, όπως διαπίστωσα, με αξιόλογο επίπεδο οργάνωσης και εγκαταστάσεων. Έχω την αίσθηση ότι ομάδα και κόσμο μας περιμένει μια πολύ αισιόδοξη αγωνιστική περίοδος και για εμένα, προσωπικά, είναι ό,τι καλύτερο το να έχω την ευκαιρία να αποδείξω τις δυνατότητές μου, σε ένα τέτοιο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Ομολογώ πως είναι εξαιρετικά ευχάριστο το γεγονός ότι θα ξαναβρεθώ συμπαίκτης με τον Nicolae Dica και ότι θα έχουμε προπονητή τον κ. Protasov. Ξεκινώ με πολλή διάθεση για δουλειά και μεγάλες φιλοδοξίες προσφοράς στον ΗΡΑΚΛΗ'.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΖΗΦΚΑ:Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες για την προσφορά του και τις θερμότερες ευχές τους, τόσο για τη συνέχιση της επαγγελματικής καριέρας του, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, στον κ. Χρήστο Ζίφκα, ο οποίος αποχωρεί από την Τεχνική Ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου. Ο κ. Ζίφκας παραμένει - ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ιστορίας του Ηρακλή και συνεπής Ηρακλειδέας - στην οικογένεια του μεγάλου Συλλόγου μας και η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντοτε, με χαρά και τιμή, ανοικτή για εκείνον. Από την πλευρά του, ο κ. Χρήστος Ζίφκας, επιθυμεί να ευχαριστήσει την Διοίκηση, τους τεχνικούς συνεργάτες, τους ποδοσφαιριστές και όλους στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για την άψογη συνεργασία. Εύχεται στον ΗΡΑΚΛΗ το καλύτερο για τη συνέχεια, τόσο σε επίπεδο πρώτης ομάδας όσο και Τμημάτων Υποδομής.
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΟΦ:Τη θέση του τεχνικού συνεργάτη του κ. Oleg Protasov, αναλαμβάνει ο κ. Νίκος Νεντίδης, ο οποίος φόρεσε, ως ποδοσφαιριστής, τη φανέλα του ΗΡΑΚΛΗ κατά την αγωνιστική περίοδο 1993 – 1994. Ο κ. Νεντίδης, ο οποίος κατά το παρελθόν υπήρξε συμπαίκτης του Προπονητή της ομάδας, συμφώνησε με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ για συνεργασία δύο ετών (έως το καλοκαίρι του 2011). Ο Νίκος Νεντίδης γεννήθηκε στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης (07-06-1966). Αγωνίστηκε, κατά σειρά, στον ΠΑΟ Κουφαλίων (1982-1985), στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (1985-1987), στον Ολυμπιακό (1988-1993), στον ΗΡΑΚΛΗ (1993-1994), στον Αγροτικό Αστέρα (1994-1995), στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (1995-1997), στον Ναυπακτιακό Αστέρα (1997-1998) και στον ΠΑΟ Κουφαλίων (1998-1999). Ως Α΄ Προπονητής εργάστηκε: Στα Τμήματα Υποδομής του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ Κουφαλίων, στις πρώτες ομάδες του Καμπανιακού και του ΠΑΟ Κουφαλίων. Πέρσι, μετείχε στο Scouting Team της Α΄ Ομάδας του Ολυμπιακού. Μετά την πρόσληψη και του κ. Νεντίδη, διαμορφώθηκε η τελική σύνθεση του Τεχνικού Team της ομάδας για την περίοδο 2009-2010: Προπονητής: Oleg Protasov Βοηθός Προπονητή: Νίκος Ντεντίδης Γυμναστής: Νίκος Καρύδας Προπονητής Τερματοφυλάκων: Φώτης Γκιζέλης.
Θυμίζουμε ότι έχουν ήδη κλειστεί άλλα τρία φιλικά, για τη α' φάση στο εξωτερικό, τη φάση της Αυστρίας δηλαδή (13/7-24/7), με τη Λεχ Πόζναν (15/7), Κλουζ (18/7) και Μόναχο 1860, στις 21/7. Στο φιλικό με τον Ηρακλή και στα υπόλοιπα της Πάρμα κάνει αναφορά, μεταξύ άλλων, και ο Τύπος της ιταλικής πόλης. Χαρακτηριστική αναφορά η εξής: http://www.gazzettadiparma.it/primapagina/dettaglio/6/22570/Amichevoli_destate:_il_calendario_delle_partite_del_Parma.html
Η Πάρμα προστίθεται και αυτή στις ομάδες με τις οποίες θα παίξει φιλικό ο Ηρακλής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Ολεγκ Προτάσοφ εξ αρχής ζήτησε δυνατά παιχνίδια προετοιμασίας και αυτό γίνεται. Κι αυτό γίνεται ώστε να βγούνε σημαντικά συμπεράσματα
Σε αναμονή των απαντήσεων του Λέκι-Χάρτλευ είναι οι κυανόλευκοι.Τα νεότερα από εδώ www.athlhtikoipsithykoi.blospot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: