Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΠΑΟΚ: Αγωνία για Καλαφατάκη και Παπαδάκη

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Την ίδια ώρα που η διοίκηση Πρωτοδικείου της ΚΑΕ κινείται για να βρει λύσεις σε όλα τα ανοιχτά θέματα που εισέπραξε επί οικονομικής και αγωνιστικής μορφής δύο ακόμα προβλήματα φαίνεται να είναι προ των πυλών.

Το ένα εξ αυτών έχει να κάνει με τον πρώην τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιώργο Καλαφατάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες η υπομονή του για τα χρήματα που έχει λαμβάνειν εξαντλείται και είναι πολύ πιθανό άμεσα να προχωρήσει σε προσφυγή για το ποσό των 54.000 ευρώ.

Όσο για το άλλο, αφορά τον εκπρόσωπο παικτών Κώστα Παπαδάκη. Την Τρίτη λήγει η δεύτερη επιταγή που έχει στα χέρια του για το ποσό των 120.000 ευρώ από το συνολικό ποσό των 480.000 ευρώ και σε περίπτωση που δεν καλυφθεί τότε αναμένεται να σφραγιστεί.

Την ίδια ώρα ο Νίκος Σταυρόπουλος συνεχίζει να ασχολείται με το αγωνιστικό τμήμα με προτεραιότητά του την διευθέτηση στο θέμα του προπονητή.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα είναι εκείνος που θα βρεθεί και πάλι στην άκρη του πάγκου της ομάδας με την συνάντηση της περασμένης εβδομάδας να έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: