Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

Λιγότερα από 1000 διαρκείας στη Μίλαν !

Ενός κακού μύρια έπονται... Η πώληση του Κακά στη Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο αποδυνάμωσε αγωνιστικά τη Μίλαν, όχι μόνο προκάλεσε πλήγμα στο γόητρο των "ροσονέρι" που εμφανίστηκαν ως μικρότερο μέγεθος σε σύγκριση με τους "μερένγκες", αλλά δημιουργεί και ζημιά στα ταμεία του συλλόγου.

Μπορεί κάτι τέτοιο να φαντάζει εξωπραγματικό σε πρώτη ανάγνωση, με δεδομένο πως οι Μιλανέζοι κέρδισαν 67.000.000 ευρώ από την παραχώρηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, όμως έχει την εξήγησή του, που δεν είναι άλλη αλλη από την... καθίζηση που έχει παρατηρηθεί όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας.

Η διοίκηση δεν πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία μέχρι τις 8 Ιουλίου, καταληκτική ημερομηνία για να ανανεώνουν την ετήσια συνδρομή τους οι παλιοί κάτοχοι, όμως ένα δημοσίευμα της "Corriere della Sera" έρχεται για να παρουσιάσει απογοητευτική την κατάσταση.

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή, λιγότεροι από 1000 (!) είναι οι τιφόζι της Μίλαν που έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής το διαρκείας τους, νούμερο που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση αν αναλογιστεί κανείς πως στο στρατόπεδο της Ίντερ, έχουν δει περίπου 24.000 ανθρώπους να "ανανεώνουν" ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ την ίδια εποχή πέρυσι είχαν πάρει διαρκείας 12.000 φίλοι των "ροσονέρι".

Πλέον, απομένει να δούμε τι κινήσεις έχουν αποφασίσει να κάνουν οι Μπερλουσκόνι-Γκαλιάνι για να "γλυκάνουν" τους... μουδιασμένους οπαδούς, με τον Λουίς Φαμπιάνο της Σεβίλλης και τον Κλας Γιαν Χούντελααρ της Ρεάλ Μαδρίτης να αποτελούν αυτή τη στιγμή τα πρώτα ονόματα στη μεταγραφική λίστα για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: